Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ау Гм, опасно си се ангажовао на овој теми колико видим.
Мишљења сам да ће марихуана бити легализована у блиској будућности, против чега ја немам апсолутно ништа.
У Декларацији права човека и грађанина стоји да држава народу може забранити само оно што му доноси штету. Ако су ове ГМове студије тачне, долазимо до јасног закључка...
Намамим дрогоше, па скупљам АјПијеве.
Мало је неодређено то, ако је тачно. Могу онда све живо да забране. Само, не знам шта се подразумева под том забраном? Затвор? Нема бољег начина да помогну грађанину. Истраживања доказала :)
PROTIV
NAZAD U PEĆINE!
Па с обзиром на то кад је настала декларација и ондашњу ситуацију, мислим да је забрана подразумевала мало другачије казне. Нешто типа гиљотина. Али не може им се замерити, таква су стремљења била у развоју политичке мисли, посебно обнова конституционализма.
Овде бих ставио смајли, али се осећам непријатно кад то урадим.
Evo moja baba i ja smo protiv. Kaže man'te se đavola sinovi!
Хаха, ја реко' то она декларација УН-а.
Углавном, види се да се људи нису много променили кроз све ове векове. Љубав према свеже одсеченим хедовима је константна.
http://www.24sata.rs/specijal/zivot/vest/lsd-leci-zavisnost-od-alkoholizma/32462.phtml
Откако сам престао да варим, могу вам рећи да сам још више за легализацију.
Сви ћомани ће се сморити, јер више неће морати да се крију.
Шалијо сам се, нисам престао да варим. Само сам смањијо.
Не ваља то...
за
hm, pre sam bijo protivu toga,sacam za, udario neki nemac, priča se po dgra da će lerdsi uskoro da padaju, pa sam stoga ipak za legalizovanje.
Nema zime za vanjedu, evo ga i u virtuelnom obliku :)
http://www.youtube.com/watch?v=0NVIo6_1utE&feature=share&fb_source=message
Ahahaha, kakva APP!
за, ко оће нек се дрогира, ко не не мора.
Za, naravno. Sve i da nisam bio, posle ove aplikacije definitvno jesam.
Štae ovo Đape jeboga? trava za buržujčiće?
Jebem li ga, naleteh danas, Manijake, pa rekoh da šerujem ođe :)
Protiv, još uvijek.
Sve pozive šaljite isključivo na pevete. Ovde sam protiv toga.