Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Za legalizaciju, a ako već neće da legalizuju onda da budu ispravni i lepo da se zabrane i alkohol i cigarete, a ne ovako licimurski.
Реално.
Саћу мало да се позовем на ону стару:
Колико је људи умрло од алкохола и цигарета?
А од вутрице?
Ja ću samo da kažem da je votka govno koje treba zabraniti. GOVNO USRANO!
Otrov jebem ga usta. Da valja ikom kurcu ne bi to Rusi pili. I viski.
A za travu me bole kurci. Ne duvate meni.
Ne bih se složio i dodao bih da su svi ti koji puše, šmrču, utiskuju drogu narkomani i da sve nji treba poslati u Crnu reku ili u Rusiju na odvikavanje. Narkomanija je boles, pa ne treba dirati takve momke što duvaju jel su oni bolesni samim time a niko sigurno nebi od vas tuko bolesnika
Није марикуљана ништа веће ''зло'' од алкохола и цигара али...против. Џанкии су посебна врста шљама. Притом не мислим на људе који заваре с времена на време.
ево, Бук објаснио
http://www.youtube.com/watch?v=lAhrr7JNlhk
Ma ja bi to sve na njivu i motiku u ruke! I da kopa oko patriotske biljke kao što je kuruz, dok mu sveti oci deklamuju odabrane besjede oca Joila.
AKO JE PUŠENJE KAĐENJE ĐAVOLU, ONDA JE DRKANJE SAMOUBISTVO!
Ja se sve nešto mislim, pa se pitam da li ste vi normalni. Ima li ičega adiktivnijeg, a istovremeno štetnijeg po ljudski život na planeti Zemlji od ovog:
http://www.prepaidvirtualcreditcards.com/visa-classic-credit-card.jpg
Adiktivnijeg ima, neki metamfetamini, i štetnijeg ima, verovatno hidrogenska bomba, ali to dvoje zajedno... Ostavite travu na miru.
Да јбте, пљујте глобализацију, рушите капитализам а не оазу мира у овој урбаној џунгли! бетон бетон само бетон, вратите нам зелене ливаде, потоке и свингерске журке на отвореном!
вива ла револусјон!
Који шаљивџија, овај Буковски.
Онај ђанки са клипа на претпрошлој страни ми сада делује као академик.
Posto ne mislim da je gandza imalo stetnija od pljuga mislim da ili treba legalizovati gandzu i prodavati kao cigare , ili zabraniti cigare.. Realno, ja bih vise voleo da sedim u kaficu i da se nahvatam zmajeva od tudje gandze nego da udisem smrdljivi dim tudjih cigara.
Mrzim cigare!
Naravno da bi trebalo legalizovati marihuanu.
Lično, ne konzumiram marihuanu, nikada je nisam ni probao, jer mi se ne dopada koncept dima u mojim plućima. Ali ko želi, neka slobodno izvoli.
Cigarete i alkohol, takođe droge, mnogo opasnije (naročito alkohol) su legalizovane i slobodno se prodaju širom zemlje. Po toj logici, trebalo bi legalizovati i marihuanu.
Ali zašto se zaustaviti samo na marihuani? Trebalo bi legalizovati SVE droge. Znam da je ovo daleko nepopularnije mišljenje od legalizovanja marihuane, ali logički se zasniva na istim premisama. Ili zabrani sve droge (što je nemoguće) ili legalizuj sve droge.
Benefiti legalizovanja droga:
1. Dekriminalizacijom nestaje crno tržište, samim tim se smanjuje stopa kriminala i puni se državna kasa od poreza.
2. Dekriminalizacijom droga narkomanija prestaje da bude slučaj za policiju i postaje slučaj javnog zdravlja. U takvoj klimi, narkomani će se radije javljati na odvikavanje od droga, jer će se manje bojati stigmatizacije. Paradoksalno, legalizovanje droga dovodi do smanjenja narkomanije, studije u skandinavskim zemljama to pokazuju.
ALI ČAK i da zanemarimo sve ovo, pitanje uzimanja marihuhane ili bilo koje droge je pitanje lične slobode. Ne može država da ti zabranjuje šta ćeš da stavljaš u svoje telo. Ne može država da ti diktira šta ćeš da radiš sa svojim telom. Ti si vlasnik svog tela i samo ti možeš da odlučuješ.
U pravu si. Neka oni meni zabrane da kuvam čaj od muhare, pušim buniku ili grickam semenke tatule! Baš bih voleo da vidim idiota koji će sa ovlašćenjem države da pođe kroz šumu i krene da popisuje: ova biljka je zakonita, ova nezakonita, ovu istrebiti, ovu ostaviti.
http://www.youtube.com/watch?v=hMM_T_PJ0Rs
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/1092290/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%98+%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%81+%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0%3F.html
Može da se tema promeni u MARILIZE LEGUANA
za, jer smo tako u mogućnosti.
Prije nego što napišete bilo šta, zamislite na trenutak da ste roditelj, a ne pušač đubreta, konzument džibre, jedač govana.....
Ako nemate snage da životu pogledate u oči, niste ga ni zaslužili. Ako nema Plazma keksa ili Nutele, vi bi da žvalite bilo šta, samo da vam "nadođe adrenalin".
Ako ne znate šta da kažete, prešutite nekada. Nije da imate odgovor na svako pitanje.
Jer, nekada je bolje svašta jesti(govna) nego vašta govoriti (pisati).
Ima puno klinaca koji posjećuju ovaj portal, i traže potvrdu svojih sumnji, i svakakvo trabunjanje im daje za pravo da idu u pakao.
Riječ je oružje za pismene, a nepismenima samo Bog može pomoći.
http://i50.tinypic.com/ut061.jpg
Prije nego što napišete bilo šta, zamislite na trenutak da ste roditelj, a ne pušač đubreta, konzument džibre, jedač govana.....
Ako nemate snage da životu pogledate u oči, niste ga ni zaslužili. Ako nema Plazma keksa ili Nutele, vi bi da žvalite bilo šta, samo da vam "nadođe adrenalin".
Ako ne znate šta da kažete, prešutite nekada. Nije da imate odgovor na svako pitanje.
Jer, nekada je bolje svašta jesti(govna) nego vašta govoriti (pisati).
Ima puno klinaca koji posjećuju ovaj portal, i traže potvrdu svojih sumnji, i svakakvo trabunjanje im daje za pravo da idu u pakao.
Riječ je oružje za pismene, a nepismenima samo Bog može pomoći.
:licedlan:
sada kada vec holandija iz nekog meni neobjasnjivog razloga (mislim pritiska susednih zemalja) ukida mogucnost strancima da kupuju marihuanu, ostavlja se pitanje ko ce u evropi da ovo sagleda sa ekonomske razumne tacke, i da preuzme nekih 50% od holandskog prihoda od turizma (ukupno oko 2.5 milijardi evra godisnje). Cisto da se pomene da je to oko 5%ukupnog bruto proizvoda ili kako se vec zove (GDP) Srbije. A cista je zarada, zarada od turizma.
tipujem na neki svajcarski kanton ili neke skandinavce, norvezane (mozda cesi isto). bogati su sa razlogom.
Steta sto kao nacija ne umemo prakticno da razmisljamo.
EDIT
ovo pricam, jer da se ne lazemo, holandija ima veliku vecinu turista u amsterdamu, a tamo, ruku na srce, ne idu ljudi da gledaju van gogov muzej...