Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Naravno da bi to bilo najbolje, i ja sam za to, ali to je naucna fantastika jer to nijedna drzava na svijetu nije uspjela da uradi od postanka covjeka, pa tesko da ce i raspala Srbija koja je na samrti. Ali da, tu se 100% slazem u teoriji
A mujo kako neko da diskutuje,kad krenete ovako da bacate random pricu.
Poenta je bilo +/- za legalizaciju,odjednom su tu grupice huligana koje tuku gradjane i gutaju eksere i vutru.Ma treba ih lomiti sve.
Pa jesmo skrenuli s teme, to sam i rekao, nema ovo mnogo veze s naslovom, ovo je skoro pa spem.
Ja sam bio spomenuo samo da svi za koje znam da su upadali u probleme zbog trave su bili oni koji su bili preduvani 24/7 i koji su svakako degenerici (tako smo i dosli do teme degenerika i huligancica)
Izvinjavam se ako sam remetio neciju ontopic diskusiju
Pa to je prosto glupa generalizacija,panduri popunjavaju kvote i to je to. Kako objasnjavas pisanje prijava klincima sa gramom vutre u srednjoj,maltretiranje kao da su krimosi,itd. Ne smeju da liznu kurac prvom liku koja valja robu vredniju od 500 evra.
Isti ti klinci posle pozavrsavase faksove(nije da je merilo bilo cega),ocekivao bi covek da su postali neki kako bi ti rekao huligani koji u grupicama maltretiraju bake u knezu.
ne brate, to rade komunalni policajci
Rekoh
i ostajem pri tome, bukvalno ne poznajem nikoga ko je duvao 24/7 i napravio bilo sta od zivota, ne mora ni zavrsiti fakultet, samo da makar nije totalni klosar
Samo jos da dodam sad kad sam detaljno procitao komentar (zurio sam maloprije, isao do radnje) da ne opravdavam maltretiranje bilo koga od strane policije za gram trave ili bilo sta takvo, ali isto tako, kao sto rekoh, ni ne znam nikog ko je rekreativno duvao i samo s vremena na vrijeme, a da ga je nesto policija maltretirala.
Policija nam je i onako nesposobna, u prethodnom gradu gdje sam zivio sam bukvalno par puta sjedio u basti kafica sa jednim jaranom i on je znao da zapali dzoint tako u basti, kao da je cigara i niko ga nije dirao zbog toga. Zato i kazem, sve koje znam koji su zbog toga upadali u probleme sa policijom su bili stoka koja je naduvana 24/7 i kojima je duvanje svrha zivota, a nerijetko su bili i dilovali malo sa strane
Slazem se sa Mujom a razlog je sto te trava zaglupljuje, postajes lijen, inertan i nezainteresovan za sve sto na neki nacin nije povezano sa duvanjem. Jebe mi se jel legalna ili ne jer ne duvam zato necu dalje da serem ali mujo mudro zbori.
Pa niko ko nesto toliko neproduktivno radi po ceo dan I noc ne moze da bude uspesan, bila to vutra, igrice, kladjenje, sta god vec. Ja rekreativno, povremeno duvam preko 10 godina I niti sam letargican niti sam propalica.
A ja konkretno nisam imao nekih sranja sa policijom, ali dosta mojih drugova koji su skroz normalne glave jesu imali.
Moj najbolji drug ima dvoje dece, poso, ženu, faks. normalan i produktivan građanin potpuno. zapali vutru eto posle posla
Izasrao si se po temi oseća se doovde
sinoć sam duvao ispred groblja po mesečini u vladimirovcima kod vršca
duvanje je fino ako se duva jednom ili dva puta nedeljno, preko toga je smaranje i otupljivanje
Ja ne znam nikog ko drka kurac 24/7 a postigo je nesto u ćivotu...
Naravno. A drkanje cak ne unistava mozdane celije i ne ometa covijeka u normalnom funkcionisanju tako da ovo samo podrzava moju izjavu.
https://www.youtube.com/watch?v=tYbfmkuRjkY
Holandski model svuda u Evropi i šiptari lepo da poumiru od gladi.
https://i.imgur.com/xNOUAvwl.jpg
HAHAHAHAHAHAH
Zar marihuana nije već legalna svuda ili sam se to ja istripovo