![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa prvi Assassin's Creed jeste malo dosadan, ali ja obozavam tu temu i skroz se uzivim tako da mi je svejedno sto ima samo 3 vrste misije i smenjuju se redom. Probaj AC2, mnogo je bolji.
Onaj prvi Mount and Blade sam doktorirao igrajući kampanju, al' kad sam probao Warband i video neke nove retardirane poteze u fajtu, skenjao sam se totalno. Tek sad vidim da ima gomila nekih modova za Warband, pa pretpostavljam da sam ja ubo neki loš i da su ostali nalik originalnom..
Ajde i ja sam stavio da se skida M&B, pa ajde da se okupimo neki dan pa da idemo u boj:)
A možemo i Battlefield Heroes...
Ne shvati me pogrešno. Ja obožavam igre te, u neku ruku, istorijske tematike. Ali sam se nadao će misije biti malo različitije. Na početku me je oduševilo ono kad sam presek'o onaj konopac i kad su balvani pali na one templare. Tu sam doživeo orgazam. Posle sam se malo razočarao jednoličnošću ostalih misija i činjenicom da moji protivnici ne mogu da jašu konja. pi'.
Ljudi el neko igra ovu TBS igru: Heroes of Might and Magic, ili kako je nazivaju vec
Might and Magic:Heroes, izašla su 5 delova i u 2011 6.
www.heroesofmightandmagic.com
mightandmagic.uk.ubi.com/heroes6
Jbt, svi skidaju M&B, ima da budemo prava sila.
Ja nisam upućen kaka je to igra
Mlogo dobra, rode. Dobro, jeste malo ruznjikava, ali je gameplay neverovatno dobar. Borba je uradjena realisticno (kol'ko tastatura i pacov to dozvoljavaju, da ne bude zabune) i ima ogromnu fan bazu. Skini Mount&Blade Warband, bolja grafika i multyplayer opcija.
Pa trenutno, klan sa clanovima iz Rusije, Moldavije i Ukrajine je prvi u svetu. (Da, bio je Nations Cup pre neki mesec). Izgradimo rep i izazovemo ih na ljuti boj.
Ajde da im pokazemo kako Balkanci vrse pos'o! :D
Usput, treba nam neko epsko ime za klan.
@Necamijat :Igrao sam peticu, al' me brzo smorila pa sam batalio... I posvetio se M&B-u...
A možemo i Battlefield Heroes...
Igram ja Battlefield Heroes ,mnogo jaka igra...
Nego Dube vidjeh da igras Sands of the time prste sam polomio dok sam je presao ali mnogo jaka igra...
Paraćinac, može Knights of Vukajlija (lupio sam)...
Prešao sam prije 3-4 dana, sad igram Warrioir Within. Navikao sam se već na one "Mario" skokove. Neće da mi očita Kineske džojstike na igrici, pa opet kuvam na tastaturi. Još da uvedem neki internet, pa da mogu da kuvam M&B na netu, ne vjerujem da je komšijski net dovoljno brz.
Mnogo bolji,mnogo realniji,mnogo krvaviji...
Ili... Dubovi Koljaci? Zmajevi En_Dotter-a? Diovi Demoni? wojitekove lude krave? Besni Pastuvi? Dajte jos nesto...
EDIT : Warrior Within je mama BRE!!! Najduzi, najtezi i najbolji u serijalu.
Čekaj, prvo da vidimo hoće li biti nešto od tog svega, da ne bude treslo se brdo, rodio se miš.
PES 11 JSL Patch !
Evo ja skidam tolko je nahvaliste da moram da probam
Čo jel znaš jel će biti patch za online
Ne znam,meni net zabada,pa mi ne radi online. Vidi na sajtu pes srbija. :)
Trebaš da imaš valjda original nije ti do neta a ja nemam nameru da kupujem original zbog toga
mislim da je izašao za pes10 to al ko će se vraćati na desetku
Master Liga mi dosta.A ako oću da igram sa nekim,pozvaću ortake. :)