Video igre

1. Igra li jos neko od vas Mount&Blade Warband u multyplayer-u? Ako se skupi nas petnaestak mozemo da napravimo klan!

Nisam još nikada igrao na multiju, nemam brz net za to, probaću, pa ti javim kako je prošlo.

2. Ево скидам. Скини 1.113 печ па да тучемо сутра ако оћеш. Не знам има ли новији печ али сам заинтересован. Али да се зна. Ја јашем коња и носим копље! И идем први да се бијем. А ви како оћете. Док има пива и свиње кољем. Ако нестане остајем по страни и чешкам коњу јајца!

3. Питањце. Је л' то експанзија на обичан или самостална игра.

4. Najnoviji pec je 1.134...
    Ja sam nezaustavljiv sa samostrelom/lukom. Samo ih skidam.
    Jel' ima neko ko kada sa sekircetom, neko ko kida sa macem i stitom i jos neko ko kida samo sa dvorucnim macem? Da napravimo "Druzinu Vukajlije", il' tako nesto... Usput, dok ima piva, ima i snage, zar ne?

5. E jeb te se, sutra je instaliram opet, pa ću malo da se zagrijem, sad imam i miš, pa će mi trebati vremena da se naviknem, do sada sam klao sa tačpedom. Treba i wojteka regrutovati.
    EDIT: samo dvoruki mač, i kergit luk i strijela, zlu ne trebalo.

6. ЈА ВОЗИМ КОЊА И КОПЉЕ! И ИДЕМ ПРВИ! ВИ ПИЧКЕ ПУЦАЈТЕ СА СТРАНЕ!

Скинућу тај печ. Него, стендалоун или експанзија на коњ и сечиво?

7. Kod mene je 1.113
    EDIT: skinuo 1.134

8. Cek' cek' cek', razumemo li se ovde Mount&Blade WARBAND, to je neka stendaloun ekspanzija/remake originala...
    Nekih 600 megabajta teska.
    EDIT : Ok, izvin'te, sad se razumemo.

9. Malo jače od 600MB, ali pričamo o tome. http://www.taleworlds.com/

10. Jesje, blagodarim, a kako vam se vikaju likovi? I jel' igrate krekovanu verziju ili original? Ako ste kolege pirati, onda ajde da nadjemo server.

11. Nemam ja sad instaliranu. Sutra ću. Moj se zove Sej'ca.
    A jel to igraš ispočetka, ili sa svojim nabudženim likom?
    I pirat sam, naravno, nisam nigdje vidio ovde originalnu verziju.

12. Ma jok, nije MMORPG, online ti je samo krljacina, zahteva malo navikavanja, ali ae, moze i da se proguta. Nesto kao... CS u srednjevekovnom okruzenju.

13. Ако је сервер у питању мислим да нема фрке. Има доста пиратских на којима можемо у то сам сигуран.

14. Znam, ja sam na forum dosao ruku krvavih do laktova... Krv n00bova koji su se usudili da mi stanu na put, mwahahahaha... A moj like se zove Dante od Paracina.
    EDIT :
    Samo da vas upozorim da ima mnoooogooo likova koji svoje avatare zovu Chuck Norris.

15. Из почетка наравно. Одо да спавам... не знам како се налазим и где се зовем. Ако није из почетка нећу да се играм!

16. Ja sam igrao onaj betlfild hiros, pa me razbili ko vola. Mislim da ću ja ovde da im jebem kevu, bar nubarama :D

17. Naravno :D I gazda wojiteka regrutujemo i idemo u vojevanje! Steta sto ne mozemo da idemo naokolo i da osvajamo, pljackamo, palimo und silujemo, ali sta sad! Mozda u Mount&Blade 2.

18. Ау, сунце вам, ви се баш нешто поварварисали. А ја играм белгијску експерименталну игру. :)

Не знам шта ме спопало, играм инди игре последњих пар дана, а М&Б тамо на десктопу, стрпљиво чека. :)

19. E ljudi dobra je ta ideja, evo i ja cu da skinem M&B pa cemo da se kidamo!

20. Igram Assassins creed ali sam više očekivao. Misije su jednolične, skroz. Sve se svode na veoma nezanimljivo pentranje po krovovima, džeparanje, i izvršavanje lakih ubistava.

edit
    Stavio sam da se skida ovaj "Mount and Blade", da probam :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.