Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Taj rad.
Ima li nego predlog za dobar FPS???
Dub, daj mi dva minuta.
Paraćinac, na kom serveru igraš?
EDIT: Džaba mi veselje, kad je ping do plafona. Prvo izginem, pa tek onda likovi zamahnu da me roknu.
black ops ima mnogo jaku priču.
presao m and b par puta
Ok, najbolji, najpopularniji su
CEAL_SPAIN_Siege
Heroes_r
KOR_Siege
CEAL i KOR su naravno opsade, heroes je bitka. Nesto kao timski "Last Man Standing". Ali ne znam da li mogu da igram veceras, net me jebe, stalno zakucava.
A ja licno najvise igram na CEAL_SPAIN_Siege.
Takodje, lik mi se zove Dante_Od_Paracina.
A vasi likovi se zovu?
Ja krenuo kampanju , al nesto baguju teksture , ne znam dal' sam nesto sjebo u video settingsu .
Proveri na koliko ti je podesen slajder za teksture, da li koristis v-sync, i koju graficku imas. Takodje, potrudi se da updajtujes drajvere na grafickoj.
Igram cs malo, poceo zbog onog klana na sajtu hehe. Inače gotivim strategije, posebno COH
E instalirao sam M&B Warband, i mogu da udjem u Multiplayer, nadjem neke servere, ali koji god da krenem da se prikljucim, pise "Unable to connect to server" ili tako nesto. Prvi put je trazio serial key i ukucao sam bezveze nesto tipa asd23 i radilo je. U cemu je problem?
Ја сам се сморио када сам видео да је само борба... То ми није забавно... Ако може мулти али да пљачкамо, харамо и тако то ај, ал вако њаах.
Nazalost, ne moze... Samo tuca, voleo bih i ja da idemo da haramo/pljackamo/osvajamo, al' prc... Niko ne misli na nas sirote kampanjce...
EDIT:
@ LUDI CAK
Idi u my documents/mount&blade warband, nadji rgl_config.txt, i izmeni liniju "use_secure_connection 1" u "use_secure_connection 0". Tad bi trebalo da radi.
Takodje, potrudite se da nalazite evropske servere. Tad ping pada na ispod 200. I potpuno je igrivo.
Pa na nula mi je secure connection... nemam pojma u cemu je problem.
Исто проблем. Него чаче, ај скини Tunngle да пробамо преко њега. Прави виртуелни лан за разне игре. Има и ова игра.
Ok, skidam i ja, da vidim kako radi, pa mozemo da napravimo nesto.
Evo ja sam instalirao taj Tunngle, jos samo da se skupimo u isto vreme online. Najbolje da se dodamo na msn-u ili fejsbuku pa da se dogovorimo, ovo ovako preko foruma ne vredi.
Slazem se, moj msn, joca.251@hotmail.com
Ukljucim se kad imam vremena, tj. stalno, ali, dogovorimo se za veceras, ili bar sutra uvece?
Ja sam veceras slobodan, a i sutra, ma realno svaki dan, jebes faks :D
moj msn - dragon_bg@hotmail.com