Video igre

1. Ima li nego predlog za dobar FPS???

2. Paraćinac, na kom serveru igraš?
    EDIT: Džaba mi veselje, kad je ping do plafona. Prvo izginem, pa tek onda likovi zamahnu da me roknu.

3. black ops ima mnogo jaku priču.

4. presao m and b par puta

5. Ok, najbolji, najpopularniji su
    CEAL_SPAIN_Siege
    Heroes_r
    KOR_Siege

CEAL i KOR su naravno opsade, heroes je bitka. Nesto kao timski "Last Man Standing". Ali ne znam da li mogu da igram veceras, net me jebe, stalno zakucava.
    A ja licno najvise igram na CEAL_SPAIN_Siege.
    Takodje, lik mi se zove Dante_Od_Paracina.
    A vasi likovi se zovu?

6. Ja krenuo kampanju , al nesto baguju teksture , ne znam dal' sam nesto sjebo u video settingsu .

7. Proveri na koliko ti je podesen slajder za teksture, da li koristis v-sync, i koju graficku imas. Takodje, potrudi se da updajtujes drajvere na grafickoj.

8. Igram cs malo, poceo zbog onog klana na sajtu hehe. Inače gotivim strategije, posebno COH

9. E instalirao sam M&B Warband, i mogu da udjem u Multiplayer, nadjem neke servere, ali koji god da krenem da se prikljucim, pise "Unable to connect to server" ili tako nesto. Prvi put je trazio serial key i ukucao sam bezveze nesto tipa asd23 i radilo je. U cemu je problem?

10. Ја сам се сморио када сам видео да је само борба... То ми није забавно... Ако може мулти али да пљачкамо, харамо и тако то ај, ал вако њаах.

11. Nazalost, ne moze... Samo tuca, voleo bih i ja da idemo da haramo/pljackamo/osvajamo, al' prc... Niko ne misli na nas sirote kampanjce...
    EDIT:
    @ LUDI CAK
    Idi u my documents/mount&blade warband, nadji rgl_config.txt, i izmeni liniju "use_secure_connection 1" u "use_secure_connection 0". Tad bi trebalo da radi.
    Takodje, potrudite se da nalazite evropske servere. Tad ping pada na ispod 200. I potpuno je igrivo.

12. Pa na nula mi je secure connection... nemam pojma u cemu je problem.

13. Исто проблем. Него чаче, ај скини Tunngle да пробамо преко њега. Прави виртуелни лан за разне игре. Има и ова игра.

14. Ok, skidam i ja, da vidim kako radi, pa mozemo da napravimo nesto.

15. Evo ja sam instalirao taj Tunngle, jos samo da se skupimo u isto vreme online. Najbolje da se dodamo na msn-u ili fejsbuku pa da se dogovorimo, ovo ovako preko foruma ne vredi.

16. Slazem se, moj msn, joca.251@hotmail.com
    Ukljucim se kad imam vremena, tj. stalno, ali, dogovorimo se za veceras, ili bar sutra uvece?

17. Ja sam veceras slobodan, a i sutra, ma realno svaki dan, jebes faks :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.