Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kako funkcioniše to sa tim tanglom? Može neki link da ne vršljam sad po guglu?
www.tanngle.net
Kako funkcioniše to sa tim tanglom? Može neki link da ne vršljam sad po guglu?
pre sat vremena
Вако:
Скинеш и региструјеш се и можеш скоро сваку игру да играш на нету преко локал ерија нетврка. Прави виртуелни лан.
Е сад, проблем је што морамо имати хоста који има добар аплоуд, пошто неко од нас мора да креира. Играо сам доста игара преко њега, и било је ок. Пошто смо сви из земље обећане, мислим да ће и 256 кбпс аплоуд бити довољан. Са тим протоком сам хостово доту и није било проблема. А сад имам 128. Кад играмо?
Evo ja sam se tunglovao, ali nema M&B igre na spisku.
Ja instalirah piratski MB ali piše mi: vi imate staru verziju 1.100, instalirajte 1.134 da biste igrali. Ja odem na sajt i skinem patch 1.134 i instaliram kad ono dobijem trial verziju bez multija. Šta da radim?
http://hotfile.com/dl/88072800/c6eb101/MBWMP1134.rar.html
crek i objašnjenje kako da ga koristiš pročitaj onaj txt fajl
Sad ću da probam. Hvala Dušane.
Pa piše ti sve gore, prelistaj malo.
EDIT: Kad igramo, i kako ćemo?
У танглу се налази под РПГ. Има само нико не игра или сам проверио у погрешно време.
Ко има какву конекцију да знамо ко ће да хостује. Треба и то да се среди - фајерволеви, портеви, блаблаблаеви....
128 аплоуд код мене.
Ja molim Boga da mogu da igram bez cimanja, kakav crni host. Kod mene je preživljavanje na netu.
Ајде неко бар са 192...
ja imam 4mb to je valjda dosta
Не даунлоуд :Д
Вероватно ти је 192 аплоуд. Провери пакет па реци. Мислим да си купљен за хоста.
saću odem na onaj sajt da proverim
0.24 mb upload
Veći aploud nego kod mene, ti si taj.
Ja sam malopre igrao, ok je, koči mi samo na siege-ovima, i to sa velikim brojem igrača.
Pa ljudi, moram da pitam. Kad cemo?
Ај сад да пробамо ти и ја да видимо може ли. Имаш тангл и 1.134 печ?
Ja imam 1.134, al' nemam tangl. Može li bez toga?