![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Evo ću da uplatim lepo 20 jura pa 15 za ekspanziju a 5 za tu decu. Pošteno :) A ja sam uzeo BC2 još u aprilu i dan danas ga igram, a MW2 sam batalio posle mesec dana. Ne leži mi. Nego koju banku mi preporučuješ za tu Visu? Ako može neka bez provizije xD. Pusti na pvt ako ne sme ovde da se reklamira.
Пејпал стиже следеће године.
Dakle doslo vreme da se ja malo proseravam,ja najvise volim sandbox zanr(Gta,saints row,bully,mafia,saboteur,asasini i tako...)malo fpsova(CoD,BBC,neizostavni cs i quake...) i naravno sportske igra(Pes,Nba 2k i tako..) sacu na raspust da se malo bacim na strategije cisto radi reda.
Juce sam skinuo Cross fire, online FPS, mogu vam reci da nije losa.
Mass Effect 1&2, bolju igru nisam igrao još od Knights of the old Republic
http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2010/08/Mass_Effect_2_Wallpaper_2_by_igotgame1075.jpg
Najbolji CoD-ovi su obicni MW i ona ekspanzija za prvi deo. Mass Effect kec sam igrao super je, Fallout i 3 i NV, takodje su dobro, mada smore posle nekoliko sati, ako se bas ne uzivis. A sad malo igram offline igre, vise online, World of Tanks i Stronghold Kingdoms. A Black Ops sam skinuo i radi mi onaj intro, ali kada treba da krene misija zamrzne se ekran u onom crnom prelazu i to je to.
Ja sam narodski rečeno nobina za igrice, ali volim s vremena na vreme da odigram koju pucačinu ili tako nešto. CoD1 je za mene i dalje neprevaziđena igra. :)
Elem, hteo bih da pitam postoji li neka pucačina sa tematikom Prvog svetskog rata ili američkog građanskog recimo? Uglavnom da se radnja dešava pre Drugog svetskog. Voleo bih to da igram, ali nikad nisam čuo za takvu igricu.
Што се тиче Америчког грађанског, постоји Гадс енд Џенералс, тотално ђубре. Кол оф Хуарез : Баунд ин Блад такође дотиче мало ту тематику.
Што се ЊЊ кеца тиче, мислим да нема ни једна вредна помена. Јбг, рововски рат и није баш погодан за пуцачине.
Sve iz Total War serije, posebno određeni modovi (Europa Barbarorum, Broken Crescent)
Hvala Vojteče, videću da skinem ovo uskoro.
Call of Huarez je dobra igra. Bilo bi dobro da naprave nastavak skoro. Početak igre je za vreme građanskog rata u Americi, posle se seli negde u Meksiko ali to je to doba.
E da, ko nije igrao Stalkera, prvi deo, taj ne zna sta je propustio.
Аууу, не волем Стокера. Одвратна механика, мораш петнес пута да погодиш бештију у главу пре него што одапне. Океј, можда игра није чисти шутер, већ је првенствено РПГ. Ни ту ми се не допада, танко је некако. По мени, преамбициозна игра, разлеће се на све стране, али ниш не доврши како треба. Али опет, Стокер има буљук фанова, лепа је, кул је сетинг, тако да ће се неком увек свидети.
Много ми је бољи Метро 2033, "сестринска" игра (радили отпадници ГСЦ - а, такођер постапокалипса). Класична хорор пуцачина са јуначком атмосфером и причом која се продала у пар милиона примерака (рађено по књизи, узех је на Сајму, ал никако да се наканим да је прочитам). Усудио би се да кажем да је најбоља пуцачина године.
http://site.video-game-central.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/psychonauts.jpg
Obožavam Psychonauts! Fantastična igra.
Osposobio sam sokoćalo.
Povadio sam neke delove, obrisao prašinu, vratio. Sad šljaka, ne gasi se. Al' me smorio Assassins creed. Misije su mi nekako jednolične. Možda kasnije bude zanimljive.
Bice zanimljivo...nabavi dvojku bice ti veoma zanimljvo
Најбоља игра последњих пет година, и најбољи платформер икада.
Никад ми не могу досадити :Д
http://downeer.com/wp-content/uploads/2010/09/54f2uw.jpg
E jel neko probao ovo?
http://thedarkswarm.com/share/amnesia/cover_rose_1_0_box.jpg
Ja skino pre mesec dana i nikako da počnem da igram. Malo nešto video i atmosfera je do jaja sa sve ambijentnim zvukom. Pravi psihički horor, nemožeš da se boriš samo bežiš. Dobra je fora.
Gde dobra fora, ajde igraj to pred spavanje 4 sata u mraku, pa ujutru dodji to da kazes.