Video igre

1. Ja mislim da će treći dio biti na fazon GTA, ali se ipak nadam da neće.

Nema leba da bude na fazon gta mada voleo bi posto sam zaludjenik sa sandboxovima.

2. Max Payne 2 je sirovo sranje, za razliku od prvog dela, koji je legendaran! Ne ocekujem nista od 3. dela.

Kontam i ja da će me razočarati treći dio MP, ali 2 mi je bio super. I sad ga ponekad igram.
    Je l' ko igrao Medal of Honor 2010? Vrijedi li skidati?

3. @illusionist svaka ti dala podsetio si me da skinem to

4. Ta glupost pobija ono što rekoh? Ja sam preigrao igru par puta, zanimljiva je. Grafika? Jeb'la vas grafika. Meni je sasvim ok. Jedino to što saborci ne slušaju ponekad. Igra je jako dobra. Priča, akcija, sve.

Графика? Човек није доводио у питање графички квалитет игре, већ дизајн нивоа који иде из мрачног у мрачнији, што Џерику баш и не стоји. Другим речима, не користи мрак ради набијања атмосфере, као што то ради нпр. Амнезија (која изгледа застарело), већ чисто да прикрије немогућност енџина да извуче велики број осветљених текстура, или, још горе, показује немаштовитост развојног тима у дизајнирању левела. У данашње време (са жестоким порастом популарности инди и кежуал игара), графика је секундарна. Игре које личе на Супер Марија продају се у милионски тиражима. Свака игра ће увек имати своје фанове који ће је ревносно бранити, али Џерико је пример игре која је у најбољу руку просечна. Зато не чуди што ју је критика дочекала на нож (поготово Зиро Панкчејшн, који је, иначе одличан) - не нуди ништа ново, прича је прежвакана, ликови никакви. Једна у мору сличних.

5. FM 2011, Portal, Blacksite Area 51, ponekad PES11 sa društvom(kad mi žena kod svekrve)

6. 'Je l' ko igrao Medal of Honor 2010? Vrijedi li skidati?'
    teško govno. ne skidaj. Dice se tu lepo zajebao.

7. Треба ми добар РПГ. Игро сам следеће:
    Балдурову Капију (све сем експанзије за први део...)
    Распад (све сем овог најновијег у вегасу)
    Никадазимске ноћи 3
    Леденоветровиту долину (и кец и двојку)
    Витезове старе Републике (и кеца и двојку)
    Заборав
    Лавље срце

Шта све нисам игро...
    Ај неко на основу овога нека дадне препоруку. Намерно нисам убрајао Ђавола и сличне кољачке игре јер то и није неки рпг.

8. Ja tek muka dobila komp na kojem mogu da se igraju igrice, pa eto, da se pohvalim, igram Warcraft 3, Frozen Throne, Fable: The lost chapters. Ha! I Devil May Cry 4, al' mnogo zakucava.

9. Dragon Age: Origins? Izgleda kao klasičan RPG i ako nisam mnogo igrao.

http://windows7themes.net/pics/dragon-age-origins-wallpaper-1.jpg

Ako ti se svideo KotoR onda probaj Mass Effect i keca i dvojku, mešavina RPG+3rd person shootera. Inače ljudi jeste videli vi ovo! http://www.youtube.com/watch?v=sUPI4DIqJVs

10. Фала ви на саветима. Скидам Коња и мача, делује ми интересантно на прво читање о томе. А Масивни ефекат сам тотално заборавио да постоји.
    Видо то за свитке али се не надам да ће скоро :(

11. Неко играо mirors edge?
    Не могу да се наканим две године да је скинем..

12. @Дотер

Заборав? Мислиш на Тормент? Јбг, не могу се сетим ни једног РПГ-а који се зове тако. Пада ми једино Тормент на памет (који је, мени, за класу бољи чак и од БГ-а) зато што се бави том тематиком.

ЕДИТ : Иди у першун, скапирао сам да је Обливион у питању. Довати се Тормента, разбија. :)

Пробај ово што је Дуб рекао, сви хц РПГ-аши који знам кажу да је одличан (разликује га чињеница да није фантазијски).

Најпрепорука, по мени, је Аркејнум. Игра смештена за време индустријске револуције (у алтернативни свет, нарафски), оригинална, врхунски написана, огромна, нелинеарна. Радила је Троика, екипа која се састоји (између осталих) од три кључна човека у изради Фолаута.

Ако прихваташ и РПГове из првог лица, најбољи је Вемпајр д Маскарејд : Бладлајнс (капирам да ти је то већ неко рекао:)). Исто Троика, исто ремек дело.

ЕДИТ :

Никадазимске ноћи 3

Мислиш 2?

13. Daj wojteke, počni da igraš M&B, nećeš zažaliti. Ali Warband, mislim da tu imaš i multiplejer mod.

14. Mirrors edge je to do jaja. Parkur i ta sranja, svidela mi se igre.

15. Ajvare jel u toj igri, samo trčiš i skačeš, nemaš oružja, možeš da se poslužiš protivnikovim kad otmeš, ali ti nemaš ništa?

16. @Дуб
    Е, стварно, морао бих, креће зима, а то је најбоље време за дуге РПГ-ове. Играо сам мало, туториал и битку-две, и делује одлично.

17. Никадазимске ноћи кец јебе кеве!

18. А за Мас Ефект сам већ реко да је маст плеј!

19. Samo mi reci, jesi igrao warband, to je kao neka ekspanzija, nem pojma, ali je dorađena? U njemu možeš da stvoriš svoje kraljevstvo, a u prošlom nije moglo. Jedino je jebeno ako ti je lik žena, kao što je bilo kod mene, pa sam onda morao tražiti nekog grofa, koji je poslije prebjegao u drugo kraljevstvo, pa sam ga ja vraćao nekoliko puta. Bezze je što se ti grofovi ljute brzo, čim nešto daš nekome drugom, zamak ili selo, odmah ti ide u minus rilejšn sa pola grofova.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.