Video igre

1. Dub, jeste nemaš oružije samo juriš, mada imaš fenci pokrete da sjebeš pandure.

2. Ajvare, mislim da sam probao to jednom da igram kod prijatelja, ali sam morao da hvatam bus za drugu državu, pa nisam stigao da vidim malo bolje o čemu se radi.

3. Дубе, нисам, играо сам оригиналну верзију. Значи да скидам и експанзију, да не играм на суво?

4. E, a ima l' neki valjan link za skidanje mauntenblejda?

5. Nisam siguran šta je to, mislim da je to neka poboljšana verzija, ja sam skidao ponovo, al nije to nešto veliko, jedva 700MB.

6. Војтек. Љољ! Па обливион наравно. Мислио сам на двојку никадазимскија ноћи. Крешка у корацима. Тормент имам већ дуже времена ал никако да се наканим. Вампире сам игро и кеца и двицу. Кец ми је њах и нисам га ни прешо. Двојуку прешо са малкејвијеном. Крај је најјачи. Требали ми је доста мозгања да сконтам шта сам реко :Д
    Арканијум сам покушавао да почнем да скидам са нета, али увек одустанем када треба да укуцам име у гуглу... Не знам зашто...

7. Ја имам један проблем. Тиче се видео игара.
    Наиме, преферирам РПГ-ове. Углавном сам само њих и играо. Почевши од Грандије, Суикодена, преко Фајнал Фантасија, Моровинда, па до Обиливиона. Ма сваки звучнији наслов сам одиграо.
    Е, ту долазим до проблема. Само сам један РПГ и прешао.(Читај, победио задњег Босса), а и то једном је било на шифру. Ено нпр, Моровинд сам играо око 400 сати, дошао до оног задњег боса, не сећам се како се зове, пар пута га покушао убити(задњи пут ми мало фалило), фејлујем и деинсталирам игру. Тако и са свим осталим. Или деинсталирам или једноставно престанем играти.
    Питање је, шта ме то спречава да приведем крају једну такву игру? Помоћ?
    И не кењајте да сам фулао поенту теме :)

8. Хулиганс: Сторм овер Јуроп.

П.С.Јебле вас те тешке речи.

9. Treba da naučiš kako da nabudžiš lika da ti svaki boss bude pičkin dim ;) šalim se. Elder Scrolls i 3 i 4 ti možda baš zavise s kakvim likom igraš. Ako igraš nekoh krhkog elfa čarobnjaka budi sperman da pogineš trocifren broj puta kod svake kraljice.

10. Slavko, koji si ti karakter! Ja ne bih mogao spavati kad bih izbrisao igru koju ne mogu da pređem, jer je teška. Glupe igre ne računam, neke mi se ne stignu ni instalirati jer skontam da su neko sranje žestoko.

11. Славко, не бих да мрачим или тако нешто, али да си поменуо неки "прави" рпг типа балдура или тако нешто па да ти објасним ваљано. Али, стоји једна ствар за све рпг игре:

Креираш лика и имаш план у старту. Ако ће да буде тепач за се који атрибути и професије буџе. Не можеш у озбиљном рпгу да будеш дунђер и да знаш све. Специјализација је најбитнија. Ако ниси довољно јак во да одеш и опалиш му шамарчину и да победиш последњи фајт, "надмудри" глупу машину. Дакле, мењај стратегију ако не успе из 2-3 покушаја, користи магије које иначе не користиш, користи напитке свакојаке. Користи оружје које је доноси највише штета а даје најавише сигурности. Није битно (сад ћу лупам бројке) да ли користиш оружје које чини 50 штете ако ћеш једаред ударити и размишљати како да побегнеш, него узми оно које чини 10 знајући да ћеш га пет пута звекнути да те не пипне.
    Ако играш игру са неким чаробњаком, требало би да си сконтао колико је паперјаст и научио како да искористиш његов потенцијал да не гинеш или само лоудујеш док не успеш. Ако лудјеш не очекуј успех на крају. Ако си навикао да ко стрвина улећеш са говедом у фајт и да сваки пут победиш, знај да је послењи фајт није џаба последњи. Ако си навико да из сенке мучки кољеш заборави и прибегни другим стратегијама.
    НЕ ПОДЦЕЊУЈ НАПИТКЕ!

12. Slavko, koji si ti karakter!

Стока бре. Назовимо стварни правим именом. Озбиљно сад. Ево један тужан податак. Имам у својој колекцији око 40 РПГ наслова. Један прешао на шифру (Персона), један "мислим" да сам прешао (КОТОР 1), а остале редовно приводио крају и одустајао код задњег боса.
    ФФ 10, дошао до задње курветине, убио је два пута(од три) и то је био мој максимум. Није ми се дало више трудити.
    ФФ Х2, такође.
    ФФ 12, дошао на онај велики брод, код задњег боса и сморим се.
    Масс ефект такође дошао до задњег боса, и никако га убити.
    Обливион, заглавио сам негдје, не могу се сетити где и одустанем.
    Фолаут 3, сморило ме негде при крају.
    Итд...

13. Dotere, jes ti stvarno Madžgalj? Jednom sam čitao interviju sa njim gdje je izjavio da uz neku dobru igricu ispuši i po 2-3 pakle cigara.

14. Дубе и ја се питам. Него лажем за 2-3. Уме да буде и више...

15. Славко, не бих да мрачим или тако нешто, али да си поменуо неки "прави" рпг типа балдура

Играо са буразом у тандему. Одустао негде на крају.

НЕ ПОДЦЕЊУЈ НАПИТКЕ!

Споменух горе ФФ 10. Код задњег боса ми је требао товар напитака против "curse-a". Ретки у пичку материну. Пола света пређеш и пола финдова потаманиш да нађеш један.

Е да, и онај Вемпајр, д Маскерад, што Војтек препоручи. И то сам играо. Ал' ту већ нисам имао среће. Комп ме ујебао, Није могао испратити игру :)

16. Aj kad si već tu, jesi još sa Dudom?

17. Не волим дуду... Волим дуде... Мало ми је једна. Тако да сам са 2.

18. Играо са буразом у тандему. Одустао негде на крају.

Разумем те потпуно. Јер је балдур сериал такав да мораш не само свог лика да испланираш, већ и дружину. Јебен је до зла бога кад су фајтови у питању, нарочито ако играш на кор рулз, да не помињем на хардест. Али није немогуће. Сваки фајт који сам мислио да је немогућ сам прешао ко из пичке са минорним променама формације и магија. Чудо је колико је игра заправо проста када размишљаш изван кутије. Буквално да не морам да размишљам "шта ако ми неко погине" или слично.

19. Ne voliš Dudu?! Zajebat si ti.
    Sajlent Hil 4 me je isprepadala, nikad je nisam završio.

20. Ма мени нешто не да да пређем игру. Психолошка кочница :) Да се наглавим на њ, прешао бих је кад тад. Ал' лако одустанем. Сконтао сам пар пута да би ми вероватно било жао да се заврши авантура. Поготово кад су у питању неке од мени најдражих игара, Суикоден 3, Стар Оушн, Џејд Кокун и Драгон Квест. Никад не бих прежалио да сам их прешао :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.