Video igre

1. Ha ja sam taj original dobio za rođendan.

Brainiac96_Dio mass effect malo dosadan? Da ti voliš šutere vidim, zato su te RPG elementi smorili. Imam druga koji je rekao da bi RPGovi bili bolji bez priče i dosadnih konverzacija, pa jbg onda nije više RPG nego jednostavno hack and slash ili shooter.

2. Ja ovih dana peglam Warlords Battlecry III, ima igra par godina, ali je jako jako dobra. Na foru Warcrafta III. Mnogo godina izgubih kao undead rogue u WoW-u, tako da to batalih.

Voleo sam jako Fable i Oblivion, jer su bruka dobre. Samo mi komp ne podržava nove igre, već može tamo neke ozbiljnije koje su izašle do 2007. godine.

Command & Conquer Generals serija i Red Alert 2 su mi religija.
    Strategije generalno obožavam.
    Ako neko hoće neki multiplay da pikamo preko Hamačija ili Garene, vičite.
    :D

3. @brainiac96_Dio Meni je mafia po duzini bila savrsena nisu trebali vise da ubacuju bas je onako jednistvena,nego si igrao kejna i linca 2 ja sam igrao jedno 3 misje u kejn i linc kecu smorio sam se ko bulja i izbrisao jel lici ovo na nesto?

4. Kec nije loš (kane and linch) al dvojka je golo govno

5. @Ritchie B
    Kejn i Linč 2 je toliko glupa igrica da mi je preseo ceo dan, gejmplej je jednoličan i samim tim dosadan, samo grafika vadi prosek...

6. Pa ako je kec bolji od dvojke necu ni da skidam...

7. Nemoj richi
    Jel imo neko sličan problem sa mafijom kao ja da ponovim:
    Iskoč mi igra čim uđem a imam dobru konfiguraciju i tero sam već zahtevnije igre

8. Cek bre ponovi to kako ti iskoci ne razumem te nista

9. Ja nisam imao sa Mafijom, ali sam imao problem sa CoD Black Ops koji sam skinuo sa torrenta, pa sam onda uzeo od druga original, i šljakalo je samo tako...
    Nema veze sa konfiguracijom

10. Hvala DunCaro, skinuo sam ovo, pa ću da probam kasnije.

Dajte ljudi, nije ovo tema za blamove, mojne javno pricate da ste kupovali originale.

I ja sam je dobio za rođendan, pitali me šta hoću i ja rekao daj igricu.

11. Instaliram, krekujem trebalo bi da šljaka jer sam proverio dal mi je kopmjuter dobar na ovom sajtu http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ al čim startujem igru ono iskoči jednostavno izađe iz igre pokušam ponovo isto se desi

12. CoD Bo, Kayne and lynch,NFS novi, Super Meat Boy(Prejebena igra)
    Mafia II, HP 7. itd.

.sam presao.

13. Instaliram, krekujem trebalo bi da šljaka jer sam proverio dal mi je kopmjuter dobar na ovom sajtu http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ al čim startujem igru ono iskoči jednostavno izađe iz igre pokušam ponovo isto se desi

onda je do torenta bog ce ga znati

14. Ma ti sajtovi nisu uopste pouzdani, poteraces igricu za koju pise da neces i obratno. Probaj da apdejtujes drajvere za graficku, proveri directx 10, i ostale tehnikalije.

15. Nego, jel' igrao neko "The Witcher"? Jel' ga igra neko jos uvek?

16. Игро, нисам прешо, реинсталиро систем, било ми мрско :Д
    Мада се каним поново. НАравно на највећој тежини јер је нормал срање лак :Д

17. Naso si i njega da stavljas na Vukajliju .
    EDIT: Ce se zbune ljudi

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.