Video igre

1. Nego, jel' igrao neko "The Witcher"? Jel' ga igra neko jos uvek?

Igrao i ja. Bio zapeo na jednom djelu, u močvari nekoj. Odustao. :)

2. Nego, jel' igrao neko "The Witcher"?

Igrao ja. Prejebena igra. Sem što ima samo tri armora.

Mene je Fable oduševio. Igra je prejebena. Mass Effect takođe. Dvojka onako, nije baš dobra k'o prvi deo.

3. Ja mnogo dugo planiram da igram Witchera.
    Sad ću stavim torent, jebeš ga.

4. Ja sam se zabavio dok sam igrao. Jako lepu priču ima i mnogo je zanimljiva za igrati. Kontam da se nećeš pokajati što ćeš skinuti.

5. Chaveze, aj baci, ako ti nije muka, taj torent da skinem i ja. Nemam ništa za igrat, a nahvaliste je fino.

6. Witcher i serijal Mass Effect su FANTASTIČNE igre

7. Krenuo sam da igram Warrior Within, mračniji je od The Sands of Time. Dobra je grafika, i gotivno su odrađeni pokreti glavnog junaka. I napadi su poboljšani, ima zanimljivih kombo-a. Za igru iz 2004. nije loše. Izgleda da su i ovde stavili neku trebu da je vija kroz čitavu igricu.

8. Ako skidate witchera skinite enchanted edition. Jeste nesto veci, oko 9 giga ako se ne varam, ali vredi. Od fenomenalne igre su napravili genijalnu igru. sto se drugih igara tice, Blade of Darkness je neprejebiv, mada nije bas mnogo ljudi culo za nju...

9. Blade of Darkness? Pa to je Metuzalem licno pravio... Kol'ko je stara ta igra... Al' za svoje vreme je bila dobra. Mada i Dungeon Siege je bio odlican. Dvojka je sjajno odradjena, samo steta sto je prica Tolkinovski rip-off do koske, predvidiva i milion puta prezvakana. Ali sporedni questovi i sam osecaj dok igras su dovoljno dobri da mozes da progutas bljutavu pricu.

Krenuo sam da igram Warrior Within, mračniji je od The Sands of Time. Dobra je grafika, i gotivno su odrađeni pokreti glavnog junaka. I napadi su poboljšani, ima zanimljivih kombo-a. Za igru iz 2004. nije loše. Izgleda da su i ovde stavili neku trebu da je vija kroz čitavu igricu.

A Prince of Persia je moja vecna ljubav. Prvi serijal igara koji je napravio fanboya od mene. Prve tri igre (The Sands of Time, Warrior Within i The Two Thrones) su fenomenalne. Sve, prica, izvedba i prezentacija. Jednostavno fenomenalno...
    Ali ovi iz UbiSoft-a nanjusili lovu i poceli da stancuju, prvo sramotu iz 2008. godine, koja je njesra (nema manipualcije vremenom i ne mozes da zagines) i ovo cudo iz 2010. The Forgotten Sands... Jeste bolji nego ovaj iz 2008. ali brate moj, pricu su isforsirali i napregnuli do maksimuma, razvodnili i uprostili. Sjebase jedan od glavnih prednosti igre : pricu i zanimljive dijaloge, zarad zgrtanja sake dolara...

10. Jbg brate, komercijalnost je zlo.

Eh da, ja uzeh Half Life 2 da prelazim od početka, i da se divim igri iznova, koliko je dobra.

Skinuo sma da probam Mount&Blade, iskreno.. Uleteo sam medju neke bandite 8 na 1, izmlatio 4, ova ostala 4 me sabila i smorio se. Ima li tu neka caka za prejakost igre ili je stalno takva?

11. Ima, mozes da postavis koliko stete ti protivnici nanose, koliko stete nanose tvojima, brzinu gameplay-a i kol'ko je AI "pametan", tj. koliko se efikasno brani i napada. A uzmi Mount&Blade Warband, em ima bolju grafiku, em ima multyplayer podrsku. A u multyplayer-u je prejak. Takodje, skokni do prvog zaseoka na koji naidjes i regrutuj ljude. Jeftini su(Deset denara komaT + 1 denar nedeljno). I postaraj se da nabavis bolje oruzje sto pre mozes. I nikad ne uleci u tucu u kojoj si brojcano nadjacan vise od 3 na 1, skidaj ih samostrelom, pa onda samo prodji kroz njih na konju.
    Ako se dobro snalazis sa engleskim, evo ti pomoc za nove igrace:
    http://forums.taleworlds.com/index.php/board,40.0.html

12. Koja je fora da decko uzme da igra igricu a ti mu sve objasnis,treba sam da se snalazi

13. Ne znam ko je predložio neku igru bully skino sam nije loše samo što su misije prelake
    smorilo me
    Oni što vole igre poput gta nek probaju

14. Bully kida na pocetku malo smori al posle kad se zakuva krca...si skinuo obican buly ili bully scholarship edition?

15. ovaj skolaršip koji je bolji

16. Pa skolarsip poboljsana grafika dodato jos predmeta i misija i tako dodatnih stvarcica.

17. Одлична само треба имати мало јачи нет :Д

http://www.dudesgamerzone.com/wp-content/uploads/2009/07/battlefield.jpg

18. Ali ovi iz UbiSoft-a nanjusili lovu i poceli da stancuju, prvo sramotu iz 2008. godine, koja je njesra (nema manipualcije vremenom i ne mozes da zagines) i ovo cudo iz 2010. The Forgotten Sands... Jeste bolji nego ovaj iz 2008. ali brate moj, pricu su isforsirali i napregnuli do maksimuma, razvodnili i uprostili. Sjebase jedan od glavnih prednosti igre : pricu i zanimljive dijaloge, zarad zgrtanja sake dolara...

Čitao sam kritike ovig iz 2010. i pored riječi hvale, kažu da je to kopija pvog dijela The Sands of Time.
    Čaveze, mene su ti razbojnici jebali jedno 2 sata, kad sam krenuo da igram, šetali me po mapi, ko stoku neku, al poslije kad sam skupio vojske, najebao sam im se mamare.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.