Automobilizam

  1. meni nikad, dodjem sa onom roze dozvolom iz 2001. koje li bese, kazem ocu auto, oni mi daju auto.

    zanima me, ako neko tako dodje iz srbije u goste, dal mogu da mu dam kola da vozi ako ne pije i tako to...

    u srbiju kad odem vozim auto sto registrovan na mene u srbiji, a imam svajcarsku dozvolu. ako me zaustave, pojma nemam sta ce da se desi :)

  2. Možeš sa inostranom ovde.
    Ja sam vozio po njemačkoj sa našom roze, nisu me cimali al daješ i pasoš da gledaju a mislim da gledaju vreme ulaska tako da vremenski si ograničen sa tim. Izvadiš u savezu medjunarodnu i nema zime

  3. Da sa međunarodnom ok sve. Mene ovaj cimao za neko ovlaštenje za ćaletova kola + verovatno 'teo neku kintu, al ja stipsa ne dam.

  4. Гастарбајтери увек највеће стипсе били џД

  5. Na američke znam da ne smiješ bez ako su tvoja kola.

  6. Ma de, cima me, a ja kod sebe imao 500 dinara i 20 kruna. Radio nešto u bašti pa me keva cimala da idem u grad. Da sam imao para, dao bih mu xd

  7. E. Ovo vam ne reče. Ako kupite Amerikanca tj na Am table u Srbiji nemaju opciju da vam provere da l je registrovan ili ne. Znam 5 glava koje voze ovde kola koja nisu registrovana

  8. Jebeno je da se uveze i u Evropu bilo šta iz Amerike. Znam da je stric pokušao pre 15 godina da uveze Ford F150 iz Amerike u Nemačku (fazon, njegov auto, vozio ga 2 godine kad je bio sa firmom u Americi) i nije mogao.

  9. Trebaju ti papiri iz Amerike da bi vozio na njihove tablice.
    A možeš registrovati na duži period, manja cijena, jeftine i one tablice po želji.

    Kako se zove onaj sajt što ima cijene svakakvih limova i djelova novih posebno za skoro svako auto?

  10. Još jedan dokaz koliko je teško napraviti grđe auto od Multiple.

  11. http://www.vrelegume.rs/vesti1/nemacka-zabranjuje-starije-dizele-u-gradovima-aktuelno/

    Flazbart je precizirao da se limiti koje je postavila EU, vezano za emisiju azotnih oksida, „redovno probijaju“ na nemačkim putevima. Ovaj potez će naseljenim mestima u Nemačkoj obezbediti legalan alat da implementiraju zabranu automobila sa dizel pogonom, koji nisu u Evro 6 standardima, što podrazumeva granicu od 80 grama po kilometru emisije azotnih oksida.

    Izgleda da ćemo mi opet lako doći do kola xaxa

  12. Pa oni su to uveli još kad u određenom obliku. Mislim da je samo bilo za Euro3 standard.

  13. зна ли неко где има у београду да се уз прање издува лишће које се завуче у одводе испод хаубе? или који уопште још начин има да се то регулише? можда неки сервиси раде скидање гуме, па чишћење?

  14. jbg, to je ona fora, svi na sav glas "dizeli su ko da vozis ekomobil koji prdi cvece" dok ne pukne tikva.
    realno, trebali su kamioni i autobusi i tako to da ostanu dizel, a automobile nisu bas morali da diraju. meni najgluplje kad vidim na foru golf polo, reno klio, i tako to sa dizel motorom. cemu to?

  15. Recimo, u Halmstadu polovina autobusa ide na cng, etanol i ta sranja, vozio sam se nije loše.

  16. Truće, sam možeš povremeno skinuti i očistiti. Ne znam za perionicu, sig ima ako tražiš...

  17. Ja mislim da to ima u svakoj auto perionici.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.