Automobilizam

1. Odlicno, tacnije sve do 7-8 po gradu bi mi bilo ok. Hvala.

2. Upaljač od kola. Tu potrošnju ima i guzati Megan 1.5 dci ako ne i manju

3. Tog guzatog sad vozim. 6l max.

4. 6 litara troši moj amg kad ga guraš nizbrdo ugašenog.

5. http://i.imgur.com/Ir8lMXg.jpg

Kod nas sva auta po 150 iljada a gle kako ljudi voze

6. Ovaj ne tuli bukvalno.

2.0 turbo 815KS, mogu samo zamisliti kako čupa.
    https://www.youtube.com/watch?v=h8NIw0NL5bo

7. 815 КС, сасвим довољно за неко да кажем безбедно претицање, а и продукт толике снаге мора да је одлично моторно кочење, контам да му кочнице ни не требају

8. Ovo bi neki ov ovih glavnih junoša na ovoj temi izvrnuo za 6 minuta u kanal

9. Zato što se u Švedskoj samo za tolike kilometraže i isplati dizel (recimo da bi te za ML 270 cdi rebnuli nekih 3500 eura godišnje). Mada sam video i benzinjara koliko oćeš sa 800 000 + na satu. Naročito Volvoa 850 i V70. Nabijaju kilometražu kao ludi, a troše 12-15l u gradu...

10. Xaxaxa Bosanci se apdejtovali.
    Više za ljuta auta ne govore "dobro je to, ali nije fora", nego "dobro je to, ali će sig završiti u kanal ili oko bandere" xd.

11. Alo, Baśune, pita li tebe ko što ođe?

12. Što je dinaroid? XD

13. Senna je imao onu trku gdje je vozio bez kočnica i kočio motorom

14. u imoli?

sta na kraju bilo, zaboravio sam, otkazala neka hidraulika, ili bese otskocio auto od staze a tad koristili onaj podpritisak od strujanja vazduha ispod, pa kad poskoci odjednom sklizne samo?
    znam da to zabranili, ne znam dal bese zbog sene...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.