Automobilizam

1. Tako je uradio i sa Škodom.

2. Plus veliki za džep jbg.

3. Haha napravio Pasata boli ga kuratz

4. Tamo kuća mi je tamo kuća mi je

5. Najjače rješenje lagano. Dajte momku gemišt odma za snalažljivost alo.

6. Kako bi se dobar bagi moga od ovoga napraviti.

7. Eno na FB strani polovniautomobili, neka milfara se raspituje da joj ne prevare sina prilikom kupovine automobila.

Ona je u Rusiji a on klinja ovde, i baš zagrizao za neki automobil al da ga ne prevare jadnička.

A jebeni klinja nema dozvolu..svejedno, ona da mu kupi samo je bitno da ga ne prevare.

Cenim naalov u novinama "Tuga, majka mu poslala poslednje pare za auto a sin jedinac se zabio u kuću i ubio čwtvoročlanu porodicu"

Ps "nije imao dozvolu"

8. A jebeni klinja nema dozvolu..svejedno, ona da mu kupi samo je bitno da ga ne prevare.

sad sam se setio kad sam bio jednom na bubanj potok i stoji kinez ispred auta koji je na prodaju, slabo priča srpski, a ovaj što prodaje auto mu se unosi u facu i viče: "Nema veze što ti neemaš dozvolu, ti kad ga kupiš, to su tvoooja kola, brate, to su tvoooja kola"

9. Dal ima neko da je cekao da dobije dozvolu pa da vozi?

10. Poenta je da mu milfara iz Rusije šalje pare da ovde kupi auto. Cenim da je klinja ovde sam, jer se nebi raspitivala po fejsu da ga ne prevare.

A klincu bez nadzora kupiti auto hmm..al meni najjace sto se brine da ga ne zajebu, ne da l ce klinja da pogine.

11. Zajebavaš da ne bi svom đetetu kupio auto ili se pravio da ne primjećuješ kad uzme tvoje?

12. TROICA JE NAMA DUŠU DALA
    TRKAČIMA ŠTO NEMAMO PARA

13. A sta te cudi vidis da je prsotina

14. @gtd
    Pa iz Rusije kupuje maloletnom klincu auto koji je sam u Srbiji i nema dozvolu, ti bi kupio?

@pseto
    Ti si samo glup jbg. Volim te.

15. Ao, pa ne uči se vožnja za 5-10 dana koliko provedeš sa instruktorom. Svi smo mi krijući i ne krijući uzimali auta od roditelja i svoja kupovali njegovih godina, nije sad mjesto za "aa poginućeš" priče. Samo opušteno.

16. a gde piše da je maloletan? možda ima 25 godina i tek sad polaže

17. piše da radi i upravlja svojim parama

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.