Automobilizam

  1. Duratec ok skroz motori, e jedino bez prepravke ne plin, posebno ako nema falshlub. 2.0 ja bih prije, nema neke razlike u potrosnji.

  2. Golfaru ja nijesam vozio otkad sam je napravio, ali bice
    https://s28.postimg.org/qsrhl994t/troica.jpg

  3. Neću ga ja nešto voziti, nego bih trebao za jedno 2 meseca opet u Švedsku da idem, mislim idem da tražim posao. Pa gledam, ako ne dobijem posao, da uzmem neki auto do 1500 evra koji ovde mogu da prodam za 2500-3000. Da ne budem na gubitku što tamo dam za hostel i za autobusku kartu.

    Pa gledam, nekako mi ovaj mondeo deluje kao dobar odnos cena tamo - cena ovde. Pasat mi preskup tamo, c5 i laguna su mi nešto jeftiniji ovde.

  4. Ja juče bio, dobre su im ribe. Mnogo se tesla automobili voze. Pouzdrav bratja, kako se kaze na vas jezik.

  5. Kako to mislis da doteras auto od 1500e pa prodas za 3000e?

  6. Kupim auto koji je 1500 u Švedskoj, platim carinu i sve troškove i prodam ga ovde na ime kupca. Dobro, ne bih baš 3000 izvukao, ali recimo 2500-2700. 1500 sam auto, 500 evra carinske takse i špediterska taksa, 200-ak evra putarine, gorivo, trajekt ako ću da skratim put (treleborg - roštok). I ostatak da mi pokrije troškove boravka ako ne nađem posao.

    Samo još kad bi mi ćale pozajmio za to kintu...

  7. Znači minimum ti ostane 300-500e?

  8. Ne ostane mi, toliko me izađe boravak i karta do tamo. Te pare svakako moram da zajmim, nemam više svoje u šteku.

    Ali u teoriji bi mi ostalo, da radim samo to.

  9. Pa ja te pitam da se radi to. Imaš li neku kombinaciju u sviden ili samo laprdas kako bi trebalo biti?

  10. Kažem kao plan, ukoliko budem išao. Trebam da šaljem cv-ijeve sada, pa ću da vidim, kako će da ide. Ako bude dobro, onda idem na razgovor za posao i probni rad. Ako dobijem posao, ono otpada. Ako ne dobijem posao, onda bih uvezao auto da otplatim dugove.

  11. tilmu krivo sto nema 1500 da dotera auto NOOB ALERT

  12. Šukurac, ne'am ni ja, moraću da zajmim pare :(

  13. Nemam al znam coveka sto ima. Xd

    Ne, nije to losa ideja da se dva puta mesecno dotera auto ako stvarno ostaje 500e. Zato ga i pitam dal ima šemu il bi samo voleo to da uradi. :)

  14. Tilmo tebi su ukrali 4 gume na zeleno belom zlatiborcu nemoj ti da uvozis nista

  15. Kad bih imao uigranu šemu, radio bih samo to, ali ovako jok. Ovo mi je samo opcija da vratim pare, ako ne dobijem posao tamo.

  16. E braco, koja je razlika izmedju G11 i G12 antifriza?

  17. Minus jedan zapravo

  18. I to ne zato što je 11-12=-1 već zato što je antifriz pa kao hladno minus ovo ono hahaha kakav sam ja meni retard šta to pričaš jebate bog