Automobilizam

1. hahahahah koliko lupas

2. Znaci prekoracenje 6 kaznenih poena, a prekrsaj traktoriste 12. Da li je i dalje bahati vozac audija toliko bahat?

3. Pa čekaj, šta sad sa članom 85? Kako znamo da li je traktor bio obeležen?

Niti ovo iz tačke 2, motokultivator i kombajn ne smeju da vuku priključno vozilo samo, nije im zabranjeno da se kreću.

4. Imao sam isti slucaj samo nije izleceo traktor nego auto i naravno da je on kriv.

Evo da primjerom opet rijesimo misteriju pogresnog tumacenja zakona.

5. nije neobelezen(valjda) ali ima prikljucno vozilo, citaj jbg. da nije imao prikolicu brze bi se ukljucio.

6. Uzrok udesa traktor i vjerovatno jos 2 prekrsaja koja mu direktno brane da se ukljuci na put. Audi je kriv.

7. pa i ja ti kazem imao sam isti slucaj, teske povrede bile. vestacenje i sve i naravno da smo dobili na sudu. mi kao firma ne ja licno

8. GTD
    Znaci prekoracenje 6 kaznenih poena, a prekrsaj traktoriste 12. Da li je i dalje bahati vozac audija toliko bahat?

Prvo, pričalo se o prekoračenju ne 61-80, nego duplo od toga, i drugo, prekoračenjem je ugrožen život i izazvana veća materijalna šteta. 16 bodova. Šta sad?

U pravu ste vas dvojica kad neko izleti neoprezno i natera te da kočiš kao konj/proklizaš/izletiš s puta. Isto tako je u pravu miki jer će sudija uzeti u obzir (u ovom slučaju) debelo prekoračenje brzine i najebaće vozač koji ne bi bio kriv da je vozio po propisima, ili neznatno više od dozvoljenog, jer bi onda to bio zanemarljiv faktor.

9. Ne, pseto, ne čitaš član 85 lepo. Nije traktoru zabranjeno da vuče prikolicu ili drugo pomoćno sredstvo za rad na njivi, nego je to zabranjeno kultivatoru i kombajnu npr.

10. Jeste prekoračenje 61-80 od ograničenja, znači 60 + 61-80.

Al' ček, gde ovi da se zezaju sa tim prikolicama? Kamion tamo ne može nikako, a drugog puta nema jednostavno.

11. Miki, ti si rekao da je taj "tvoj" vozio 200+ (220 ako se ne varam) šta sad jebeš ale da jeste u toj kategoriji 60 + 61-80.

Uostalom, i da jeste, izazvana je velika materijalna šteta, gleda se dole poslednja tačka, 16 kaznenih poena. Ovo je čisto da pobijem gtd-ov argument sa 6 i 12 poena i ko je po tom više bahat/kriv.

12. Ne bre, 140 je išao. Samo ovima kažem da treba 200 da voze, nikad ispod.

13. Da ali kaznene poene ce dobiti traktorista, jer je on kriv za udes. Pozz

14. Ili obojica, nisam upoznat sa daljom pričom. Znate pre neku godinu što je onaj u ns išao a8-icom 170 kroz grad, pa ubio neke što su kroz crveno prošli. On je valjda dobio neku kaznu... ne mog' se setim.

15. U pravu si gtd, kad tako lako presuđuješ, bani evo kod nas, kukaju sudije iz prekršajnog suda i pojedini iz osnovnog kad se bave krivičnim stvarima, kažu nemaju kadra, ti to presudiš k'o iz pičke, šta, glupaci jebeni nisu svesni uopšte koliko eksperata ima, samo neće da potraže nego sve na vezu majku im jebem glupu.

16. obojica ce dobiti kaznene poene, vozac automobila ce naravno platiti kaznu za prekrsaj koji je napravio ali nece biti odgovoran za udes jer uzrok nesrece nije prekoracenje brzine. ja evo ne znam kad ovako neko uzme da me jebe pa pizdim bezveze ovo je kao da ja odem na ono it i tamo serem pravim se pametan ili na programerski kutak pa drkam kelta i luksa i koga vec

17. http://vukajlija.com/forum/teme/17935-automobilizam?strana=1797#post_3702117

Ovde me još nisi opovrgao, i ovde lupetam gluposti isto? Priznaj grešku tu, pa da sutra nastavimo i s ovom "osnovnom" temom. Ne mogu da pišem s telefona više, u pravu ste, šta.

18. Da Ps nego sam mislio za ove dodatne ako su prouzrokovali udes.

19. coa ides putem sa prvenstvom i obilazis na punoj liniji a sa tvoje leve strane se neko ukljucuje u svoju traku znaci ide desno i ceoni sudar, ko je kriv?

20. E da, sjecam se tog udesa, znam da je Celt branio one sto su prolazili kroz crveno i mislim jos Tilmo ili neko.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.