Automobilizam

1. nemam sta da te opovrgnem ne sme da vuce prikljucno vozilo tj prikolicu. tanjiracu i sta jos postoji vec-sme

2. Hahah pa kako ne sme prikolicu bogtejebo a tanjiraču i ostala pomagala sme ma daj drkaš me sad šta će da nosi seno na grbači tamo na leto? Baš me iritira da pišem s telefona sad više.

3. александаркг
    U pravu si gtd, kad tako lako presuđuješ, bani evo kod nas, kukaju sudije iz prekršajnog suda i pojedini iz osnovnog kad se bave krivičnim stvarima, kažu nemaju kadra, ti to presudiš k'o iz pičke, šta, glupaci jebeni nisu svesni uopšte koliko eksperata ima, samo neće da potraže nego sve na vezu majku im jebem glupu.

Da brate, jako tesko je presuditi ko je kriv kad imas magistralu i auto i traktor i nekategorisan put.

4. jos jednu stvar ocigledno ne znate a ja sam zaboravio...kad se nesto krece tako malom brzinom(ako se vec toliko dugo ukljucivao) uopste se ne smatra za ucesnika u saobracaju nego prepreku na putu. tako sleper koji nizbrdo ide 5 na sat mozes da obidjes na dve pune linije i da ne pravis prekrsaj. traktor u ovom slucaju nije ucesnik u saobracaju nego prepreka na putu koju je vozac traktora "postavio" zaboravio sam termin jbg

sto uz "duzan je da se u saobracaj ukljuci postujuci propise i to tako da ne ugrozava bezbednost ostalih ucesnika u saobracaju" dovodi do toga da je traktorista najebo

5. E tacno je ovo, sjecam se kad je uvedeno bas, mislim da je i odje kaceno.

6. Ps, gde to piše da ne sme traktor da vuče prikolicu? Piše za druga vozila (a to su, ponoviću ti, kombajn npr.) daj čitaj pažljivije, šta me jebeš ovuda sad.

7. Hahah pa kako ne sme prikolicu bogtejebo a tanjiraču i ostala pomagala sme ma daj drkaš me sad šta će da nosi seno na grbači tamo na leto? Baš me iritira da pišem s telefona sad više.

pa bolje i da ne pises jbg. on kao prvo ne sme ni da bude tu ja ne znam sta vise treba da se kaze

8. Pa treba da se kaže kako će jadnik da tera seno, tanjiračom, šta? I gde je ta odredba da TRAKTOR ne sme da vuče prikolicu? Neću, odoh, jebem te nedokazana.

9. brt traktori smeju da koriste samo letnje puteve i sporedne ulice. tu sad nastaje problem konverzije zemljista iz poljoprivrednog u gradjevinsko, industrijsko itd ali koga bre za to boli kurac?

evo ovde pise sta su prikljucna vozila za traktor posto meni ne verujes

6. Vrsta R i S - Priključna vozila za traktor

Član 13

Vrsta R - jeste priključno vozilo za traktor namenjeno za prevoz tereta. Priključno vozilo za traktor vrste R može imati trajno ugrađeno oruđe za izvođenje radova, ako je odnos najveće dozvoljene mase i mase vozila jednak ili veće od 3,0.

Vrsta R1 - jeste priključno vozilo vrste R čija najveća dozvoljena masa ne prelazi 1,5 t.

Vrsta R2 - jeste priključno vozilo vrste R čija najveća dozvoljena masa prelazi 1,5 t ali ne prelazi 3,5 t.

Vrsta R3 - jeste priključno vozilo vrste R čija najveća dozvoljena masa prelazi 3,5 t ali ne prelazi 21 t.

Vrsta R4 - jeste priključno vozilo vrste R čija najveća dozvoljena masa prelazi 21 t.

Svaka vrsta priključnih vozila vrste R može imati dodatnu oznaku "a" ili "b", prema najvećoj konstruktivnoj brzini, s tim što oznaka "a" ide uz priključno vozilo koje je konstruisano za brzinu od najviše 40 km/h, a oznaka "b" ide uz priključno vozilo koje je konstruisano za brzinu iznad 40 km/h.

Vrsta S - jeste priključno vozilo za traktor namenjeno za obavljanje radova. Priključno vozilo za traktor vrste S može imati prostor za prevoz tereta, kao i za privremeno odlaganje materijala, ako je odnos najveće dozvoljene mase i mase vozila manji od 3,0.

Vrsta S1 - jeste priključno vozilo za traktor vrste S čija najveća dozvoljena masa ne prelazi 3,5 t.

Vrsta S2 - jeste priključno vozilo za traktor vrste S čija najveća dozvoljena masa prelazi 3,5 t.

Svaka vrsta priključno vozilo za traktor vrste S može imati dodatnu oznaku "a" ili "b", prema najvećoj konstruktivnoj brzini, s tim što oznaka "a" ide uz izmenjivu vučenu mašinu čija je najveća konstruktivna brzina manja ili jednaka 40 km/h, a oznaka "b" ide uz izmenjivu vučenu mašinu čija je najveća konstruktivna brzina iznad 40 km/h

10. много мрзим оно баш баш мрзим ликове који гаре фазон 40-50кмх и јаче преко дозвољене брзине нарочито у насељеним местима и слично оно јебао бих им жене девојке матере пунолетне ћерке и све што ми се у том тренутку деси атрактивним за јебаж док бих после овима пуцао у главу ух што их мрзим јебем им матер ретардирану.

11. I kako ovo citirano isključuje prikolicu sad? Mislim, jeb'o prikolicu, nije se ni radilo o prikolici, ali si toliko tvrdoglav večeras da tu bacaš članove iz zakona koji uopšte ne idu u tvoju korist, ili ih ne čitaš uopšte, ili ovlaš pređeš pogledom i misliš "aha, to je to", nema treće.

Suština je da traktor SME da vuče prikolicu po putu kojim i on sam sme da se kreće (a sme čak i tom magistralom ako nema nikakav drugi prilaz) a ti, kad si toliko nedokazan, zovi bohora i pitaj ga, on to sigurno zna. Ja ne mogu dalje da ti objašnjavam.

12. Ne znam što ne pitate Stecana oko traktora

13. Rasprava je ok nego je smešno kako Prištevac provocira kao a niko ga ne jebe pgahaha

14. I kako ovo citirano isključuje prikolicu sad? Mislim, jeb'o prikolicu, nije se ni radilo o prikolici, ali si toliko tvrdoglav večeras da tu bacaš članove iz zakona koji uopšte ne idu u tvoju korist, ili ih ne čitaš uopšte, ili ovlaš pređeš pogledom i misliš "aha, to je to", nema treće.

pa brate i ne treba da je iskljucuje. bas naprotiv ukljucuje je u prikljucna vozila hahaha jebo te lebac. tanjiraca npr nije prikljucno vozilo jer ono kao nema ni tockove jbg

15. Polako Konane, nemoj neurozan biti.

Što se tiče ovih traktora, jbg, tu je najveći problem što na tom delu, nema tih manjih puteva koje bi oni koristili. Recimo, imam vikendicu u Ivanovu, a često idem u Omoljicu i Brestovac, tamo ima tih sporednih puteljaka (većina njih vode da izađeš na dunav) da se dolazi (mada opet voze traktori kroz selo svakako), ali u ovim drugim delovima jednostavno nema toga. Npr. u okolini Zrenjanina gde mi (dalji) ujak živi, su napravili, nasuli su iza njiva putić, ali ove njive prema kačarevu, bavaništu, alibunaru, nemaju jednostavno (i svi cepaju magistralom). S tim što ujak kada radi, istera sa radnicima sve traktore i kombajne u njivu i stoje tamo dokle god se radi (radnici se dovoze i odvoze kolima ili kombijem). Problem je što je zemlja takva da i kad se naspe šljunka, to nestane bukvalno u roku od par meseci i zemlja opet bude glinovita, da se čak i traktor zaglavi.

16. Upravo pišem jedan poduži post zašto ni pseto nije baš u pravu sad.

17. kapiram ja problem poljoprivrednika al ovo je isto ko da je ovaj sto je vozio 140 reko jbg sralo mi se a kenjam samo u svom veceu

18. Космајац
    Rasprava je ok nego je smešno kako Prištevac provocira kao a niko ga ne jebe pgahaha

Mala iskra se upravo pojavila xD

19. Član 85

Traktor i radna mašina smeju u saobraćaju na putu da imaju samo priključke za izvođenje radova shodno njihovoj nameni koji moraju biti propisno označeni.
    Radna mašina i motokultivator ne smeju u saobraćaju na putu da vuku priključno vozilo.

Radna mašina i motokultivator ne smeju u saobraćaju na putu da vuku priključno vozilo.

Radna mašina i motokultivator

Gde si video traktor? A ti sad nastavi da jebeš ale i da budeš mazga nedokazana, evo pitaj bohora kad je tu sme li da vuče prikolicu.

A i za ovo pre toga grešiš, jer je primarni uzrok neartikulisana brzina, ali to ću sutra da pojasnim.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.