Automobilizam

1. zato sto su ljudi glupi ko kurac, dodje mi da kupim golfa dvojku i da se samo vozim po gradu i ulecem u te neobelezene kratere i naplacujem pare od osiguranja

2. Ko to Skočko?

Kosovac zauzeto
    zato sto su ljudi glupi ko kurac, dodje mi da kupim golfa dvojku i da se samo vozim po gradu i ulecem u te neobelezene kratere i naplacujem pare od osiguranja

Kad bi ovi iz dunav osiguranja dali pare. Ne daju pare čak ni za sitnija čukanja, a kamo li za udarne rupe itd.

3. Nagrdila je puteve zima ova, ali moram pohvaliti da su zakrpili jednu sto je citavom sirinom isla i pored koje lezeci nijesu trebali, koje je isto nagrdila zima i drago mi je :D

4. Nadam se da ce ljudi iz nevladinih organizacija napraviti neki protest zbog toga i izracunati koliko nagla kocenja a zatim i nagla ubrzanja zagade vazduh i koliko zivotinja pomre...

5. Kod nas ajde i rupe kako tako, nego oni šahtovi i kišna kanalizacija, postavljeni su na par metara, po sredini puta ili sa desne strane i sad, ulice i trake su većinom uske, još kada je neosvetljeno, ume da bude usrano ako je auto nešto krntastiji.

6. Kad bi ovi iz dunav osiguranja dali pare. Ne daju pare čak ni za sitnija čukanja, a kamo li za udarne rupe itd.

e zajebao sam se ja, ne isplacuje to osiguranje nego tuzis onoga ko odrzava put. ovde kod nas beogradput.

7. Sahte utonu zato izbjegavat vazda jbg.

8. Ne znam pravo da ti kažem. 'Vojvodina put' je prodat Štarbagu, e sad, ne znam kakvi su oni sa tužbama, samo znam da su ispali očajni prilikom pravljenja toplovoda (godinu dana bilo raskopano par ulica, kad su konačno završili, posle 3 dana su opet raskopali jer su nešto zajebali) i znam da su jednog u selu tužili za 'uništavanje državnih puteva' zato što je lik onu tursku kaldrmu asfaltirao, mislim celu uličicu ispred njegove kuće je sredio, baš fino ovako, za 2-3 godine nije uopšte počeo da puca asfalt itd. kao ovi državni kad urade. Onda su vadili drveće koje bilo pored puta (jedno 70 godina staro) kome je korenje bukvalno bilo ispod puta tako da je sada put tu valovit, iako su ga 'popravljali'.

9. brt u beogradu je sve najbolje ulice radio starbag ali bukvalno

uostalom mislim da vlasnik puta sigurno nije strabag ali ok. probaj pa ces videti da li ces naplatiti ili ne nego ljude cesto mrzi da cekaju saobracajnu policiju pa opsuju i nastave dalje

10. To je to brate, ako celicaru nedje iskrivi neko nece zvat policiju 5 eura da mu refundiraju.

11. http://arhiva.pancevo.rs/AD_Vojvodinaput_Pancevo___Strabag-314-1-2948

Fazon prolazim svaki dan pored firme, vidim tablu i to sve. A što se ovoga tiče pančevci to vole, što ih bolje jebu to se oni lepše trte.

Inače sem na onoj alfi nisam nikad imao neku veću frku sa trapom ili gumama. Na alfi je valjda bila frka što je svakako stabilizator bio loš i star pa mu je taj udarac bio onako, previše. E sad, retko se ljudima baš desi neka havarija da ne mogu dalje, ali svakako te rupe i šahte skraćuju vek svim tim delovima.

12. Opusteno brate, pasata na 18-ice dok sam vozio svak (Makaronac) ga je kleo zbog ramena, problem nikad, a ti si vjrv pazljivi vozac od mene :D

13. Jesam pažljiv vozač, ali su mi kola krševi uvek bili i još im loši putevi skraćuju vek xd. Fazon, de sa vektrom A da se zaletim preko rupe, šahta ili ležećeg, kontam da bih sedeo sa volanom u ruci na sred puta, a oko mene razbacani truli delovi auta.

14. Da, znam da si pricao kako stezes rukama volan preko sahti xD

15. Ne da stežem, nego kad ne može da se izbegne, jbg, mora čvršće da se drži volan, jer inače imam bezveze običaj da po gradu samo ovlaš sa 2 prsta držim volan.

Nego, PSA grupacija je izgleda kupila Opela.

16. Izasla aplikacija AutoCG dje su lokacije radara kroz CG i jos ponesto, ljubim ih u glave pametne.

17. Dajte neki apgrejd i za Srbiju da bude.

18. Ok brate, ne stezes.

19. Stežanje smo prošli u autoškoli, to su nas terali kao nezdravi. To, stajanje u 2. brzini, čekanje na semaforu u 1. brzini i još neke te idiotske fore.

20. Bokelji izgleda masu ovu aplikaciju koriste, sto mi se svidja jer generalno ne blicaju debili.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.