U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ne blicam pred radar ako neko brzo vozi najgora logika ikad vidjena u saobracaju.
Ne da blicam nego ima kad sam namotavao na ljude u suprotnoj traci uz blicanje onako iscimam ga do jaja da uspori. Verovatno se usere na početku al posle mi bude zahvalan
Isto brate, spasava nas ta solidarnost.
Ja mu prepriječim put i kažem STOJ!
ja sam ostao bez dozvole i očekujem još jedno dvije čestite sa još po mjesec dana dozvole jer debili nisu blicali.
Eeeee da si ti pseta slusao al neee ti mislis pseto glup
http://www.renaultforums.co.uk/_User-folders/vBulletinImg/2007/12/%7BE0404323-07F2-4B57-8332-AFCF7AFFE17C%7D.jpeg
Šta treba da se uradi da se od ovoga napravi normalan običan ključ za senik 2? Da li može da se uzme onaj od klija recimo da mu se napravi ovakva glava i da se kodira?
Problem je u tome da auto najnormalnije pali na karticu (ona što ne mora da se ubaci, nego samo da je imaš kod sebe), ali zato auto neće da se otključa. Ni na jednu karticu fazon.
Kodiranje kosta vise nego kljuc
Kontam da sve ukupno nije više od 80-100 evra.
a nije tu, pseto, vamo doboju su mi uzeli
dual refleks radar tačnije
i hvata na 500 metara, debili iz suprotnog pravca nisu blicali iako ne možeš da ne vidiš tu kutijetinu metar sa metar, ja vozio normalno na 110, ograničenje 60, pravac milina jedna i kurac, slika me...
Ma hvata iz picke materine ovo novo sranje mene na obilaznici snimio 3km nize on bio jos blago nizbrdo. Znam jer sam i ja njega video vec i usporio al burazer me snimio kako sam se promolio
Miki ja sam 15k dao za kodiranje i kutiju, 4k za rezanje.
Reći ću ovome, ma nek' ga tera u servis pa će videti, ne znam koliko košta sa zamenom taj senzor brave. Bolje oni da mu kažu šta je jeftinije. Hvala svakako.
Blitzer.de radi i u Bosnu ja mislim?
Oce i odje da uvedu uskoro kamere, evo jedva se borimo i sa ovima na nogama.
Merc popuste na prelijepu A klasu ima sad, kupujte, brzo ce novi model.
Evo, čim bude plata, nadam se da će potrajati to do 25-og.
Merc trenutno najjace modele ima rekao bih.
Već 40-ak godina xd. Mada mi je drago što su ovu a klasu skockali fino, biće fin autić za jedno 10-ak godina kad odrtavi i dođe u moj cenovni rang.