Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
To vec ne.
B klase prepun bg
Za noviju verovatno ne bih imao pare. Nego kad padne na 2000-3000e, e onda ću možda moći xd.
Kakva je B klasa? Jel je vozio ko od vas?
Nisam je vozio, vozio sam se u njoj i pritom me je zensko vozilo osecam se nekako flaficasto sada. U toj klasi odlican sto se voznje tice a model je bio nakrcan opremom pa nema svrhe porediti ga sa ostalima iz klase po tom pitanju
"To vec ne" se odnosilo na prvi dio xD
Gledam, fin bi bio za taksi, pravo da kažem, počeo sam ozbiljno o tome da razmišljam.
Samo staru onu, ne volim tu klasu nikako ali sig da je najbolji u njoj.
508 i Reno preplavise podgoricke ulice
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Mercedes-Benz_B_180_CDI_(T_245,_Facelift)_%E2%80%93_Frontansicht_(2),_10._Juni_2011,_Velbert.jpg
Ovaj.
Inače, zavisi od budžeta, mislio sam i o oktaviji, zafiri, astra, golf, pasat itd. Ali o tom potom. Imam minimum 6-7 meseci posla ako bih to hteo.
Znajuci tebe(forumskog tebe ovako te ne poznajem) preporucujem ti oktaviju karavan
Hahah da znaš da mi je oktavija bila na prvom mestu onako, a za karavan ćemo videti, čak ne znam da li ću uzimati svoju ili ću da rentiram od udruženja (imaju oktavije 1.6 na metan). Inače je ćale imao odlična iskustva isto na taksiju i sa 1. i sa 2. generacijom oktavije.
Neka jeftinija solucija mi je astra g benzin+plin, za početak.
B ti je ako mene pitas najbolji mpv, udoban, kvalitetan, vjrv i najmanje ruzan...
A kao sto rekoh ne volim tu klasu i naravno ne obracam paznju koji ima vise mjesta nazad, koji 7 siceva, vise pregrada itd. B200 sto se motora tice mislim da je taman.
https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9364220/mercedes-benz-b-180-kamera-nav-full
Iskren čovek što se tiče kilometraže xd. Fini su i ovi i oni stariji, ali čisto sumnjam da ću toliku kintu imati.
Oktavija brate ozbiljno, ne mora ni karavan, grdilo od gepeka ima. Prvu onu seriju imas do 2010. 1.9TDI, jes ruzna, jes sve, ali prezahvalno auto.
Znam da je predobra, fazon ćale je hvali skoro kao 124-ku haha. Samo da iskopam kintu neku za početak, ostalo ćemo lako. A šta misliš o onoj varijanti što ovi u udruženju imaju 1.6 sa metanom?
Мики си јебо неку швеђанку/норвежанку?
Kod metana je problem sto ti za autonomiju trebaju nekolika ona bojlera ogromna sto masu zauzmu, ali te boli kurac za to u taksi.
Vidi sto oces, i sam si svjesan sto je plus svoje auto a sto da iznajmljujes sa licencom jbg.
Мики си јебо неку швеђанку/норвежанку?
Tamo đe sam ja bio, slabo je bilo šveđanki/norvežanki lolo. Najbliže sam bio da jebem mađaricu. Pravih šveđana sam samo na poslu video. A i šveđanke baš nešto ne vole strance sunce im jebem.
Znaš kako, u dva udruženja ima samo da rentiraš njihova kola, tamo su oktavije i rumsteri na metan. U ostala 2-3 voziš svoja. Ne znam koliko je ujebano ono kao samostalni taksista, moram da se raspitam tačno.
Najblize svedjankama sto si jebo je madjarica, hm, slicno je to
Hahhaha, ma de, jbt, u celom mom kraju ako je 3-4 porodice bilo švedske, ovo ostalo sve dođoši.