Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne bih da te razocaram ali nijesi morao toliki put prelaziti da vidis nesto sto imas u Vojvodinu.
Mislis na dodjose ili na madjarice? :D
šveđanke precijenjene ribe
Kako Estonijke ocenjujes Makaronac?
Tamo đe sam ja bio, slabo je bilo Estonki/Litvanki lolo. Najbliže sam bio da jebem poljakinju. Pravih estonjana sam samo na poslu video. A i estonke baš nešto ne vole strance sunce im jebem.
Zajebavao sam se za karavan inace miki, malo sale na tvoj racun
Ali ti svakako preporucujem oktaviju, mislim da je za tvoje potrebe top i potpisujem gtd-a za 1,9 nemoj te metane brate koliko metan pumpi ima u pancevu?
Makaronac, da li si razmisljao da predrasude o svedjanima kao mlakim pederima koji svaki dan idu u ikeu jesu upravo uticale na nas da imamo u glavi viziju kako je mnogo lako doci do Svedjanke i ako je potrebno prebiti joj momka?
Brt ali ovo sto si napisao je tacno osim da idu u ikeu
Zato i kazem brate, onda lego kocke i te munje sto sklapaju plavi ljudi.
Sad ivdm da ni ikea ni lego nijesu svedski, moram malo razmisliti za potpuniji opis.
Peru saabove u dvoristu eto
Ima 2, i to ih drže vlasnici ovih taksi udruženja koji voze na metan. Tdi naravno u vrhu.
A za ono sve po Švedskoj iskreno, stvarno ima puno čudnih ljudi, ali opet ima ih od nekih pederčića (kao i ovde oni sa šalama na stranu i debelim ramovima za naočare, verovatno bez dioptrije), ali ima i ljudi koji normalno izgledaju. Ove ljude pa i devojke koje sam i upoznao su bili tu iz kvarta gde sam živeo, inače za neke izlaske nisam ni imao nekog vremena naročitog. Pošto se radilo 8-10 sati dnevno (pon-pet 10 sati, subota 8 sati), 6 dana u nedelji, bilo montaža projektora, ozvučenja itd. gde visiš sa merdevina, bilo isporuka i montaža kopir aparata gde mi se ruke otegnu do kolena, bilo sklapanje računara, bilo servisiranje svih tih stvari i još zabiberiš time da ideš da isporučiš ili servisiraš nešto 200 km od svoje firme, tako da ono, kad završim sa poslom, nisam bio ni zašta xd. A 'de još da izlazim negde (nije ni bilo nekih naročitih mesta tamo). Samo sam gledao da se ljudski naspavam da budem odmoran i koncentrisan da ne zajebem na poslu nešto.
Tako lako dođeš samo do deportacije i 10-ogodišnje zabrane ulaska xd.
Nego, ja se zapanjio kolko je svedska jeftina. Jeftinije nego kod nas jbt.
Cak je bilo i ono pivo tipa 40 din kod nas ispada, neko dansko neki medved.
Zavisi. Imaš prodavnice tipa Disa kod nas, većina robe košta kao kod nas, pa čak ima i jeftinijh stvari. Jedino šta je skuplje je meso, većina voća i povrće. Kafane i restorani su nezdravo skupi, tipa ista pljeskavica na koju bi na kiosku dao 200-300 dinara, u kafani bi te koštala 750 dinara, a isto je dobiješ onako u papiru onom, samo iznad tanjirića. Znam da su ovi na poslu naručivali klopu, ono je bila katastrofa, tipa naruči kinesku i za malo ono čanče pilećeg pilava i jednu konzervu koka kole da otprilike 2700 dinara. Mada od tog naručenog ništa nije bilo ispod 2000 dinara recimo. Tipa ja sam nosio keks ili sendvič što kući napravim, nije mi se isplatilo ono.
Oa dobro, to je svuda skupo. Ja sam mislio na velike markete, upoređivao sam cene i razmišljao kako mi u srbiji jebeno preživljavamo sa 200e mesečno.
A to za kafane je tako jbg, to smatraju kao luksuz. U Luganu u Švici smo pojeli tri omanje pice i po neki alkohol i ispalo 350e. A sad kad sam bio u Norveskoj i odem do marketa, burazer spavao pa mi bilo dosadno, da nakupujem pivo. Brate mili, 4-5e limenka piva, flajka balantajnsa 60e.
Zajebi to, mozda smo siromasni al su nam kafane i alkohol jeftini. Xd
Da, ali to je ko zna kakvo pivo od 4 krune. Npr. hajneken, bavarija i te neke jače marke su 2-3 evra limenka ili ona 0.33 flaša.
U Švici kontam da ih ludački košta lokal kao prvo, a i porezi su im ludački.
Neko dansko govno, 2.8% alkohola. :)
Boga mi, rado bih živeo i u Danskoj i u Norveškoj, al ne daju papire dušmani. Za Norvešku ne znam, ali su u Danskoj napravili neki sistem kvota i bodova tako možeš papire da dobiješ samo ako imaš završen fakultet tj. obrazovanje ti nosi najviše bodova.
Serbia uses liters (3.8 liters in 1 gallon)
150 dinars ($1.40) per liter multiplied by 3.8= $5.38 for a gallon of gas.
Gas prices in my part of Illinois are around $2 a gallon!http://www.chicagogasprices.com/GasPriceSearch.aspx Serbs are paying more than double what we pay and their salaries are 10-20X lower. Katastrofa!
Evo Čarls okačio na svom fejsu
hahaha kako vas jebe Vučić opako :D
Kazu idi vani, a hrane se gore nego zatvorenici o jebem ti.
Tilmo brate, u Austriju viski samo pijem, mozda je skuplji nego odje 2 puta, ali standard veci 10, tako da sirotinjo idi u Austriju.