I šta da radiš kad te panduri zaustave? Sad je čak valjda i nelegalno voziti ako je registrovano na invalida, a nisi invalid. Mora da ima one prepravke i ta govna.
Apsolutno nije tacno.Ortak kad je kupova nova kola,registrovao na dedu koji je invalid,normalno voze,prelaze granice,nikad mu nisu pravili problem niti ga bilo sta pitali.Uvek mozes da kazes evo idem po njega,tu je iza coska.
Drugo mislim da i po zakonu porodice invalida imaju pravo da registruju na njih kako bi dobili one nalepnice za parking itd.
Miki kaze da sad samo invalidi mogu da voze, tj auto mora da ima one prepravke ili da taj ko vozi ima papir da je invalid. Ako sam dobro razumeo, nema vise da ti vozis na ime invalida.
Bas cu ga pitati kad ga sretnem ali nije tacno siguran sam 99 posto.Nema smisla nikakvog,vecina ljudi koja ima invalidske nalepnice,ne voze invalidi,vec clanovi njihove porodice.Imaju ovlascenja i to je to.
Jbg, slušao sam ovi lokalno što su pričali kada su pričali o oduzimanju auta za teže prekršaje ili nepalaćanje kazni, pa su usput pomenuli za oduzimanje i ove sa linijskim taksijima i onima koji voze tako na ovlašćenje od invalida.
Inače mislim da može ovo kada ti je blizak rod invalid. Ali opet me buni ta neka priča da auto mora da bude prepravljen za invalida.
De nek neko izvuče iz zakonika tačno šta kažu, sad sam i ja zbunjen.
Tačno ću sad da izvlačim iz zakona šta kažu boli me kurac realno, prosta logika ti nalaže da možeš voziti tuđe auto ukoliko imaš saobraćajnu dozvolu i zdrao.
Ja sam napisao šta sam čuo na tv-u. Jes' da lažu ovi na tv pančevo, ali ovo je izjavio neki inspektor ili šta je već. Znam da se nahvalili što su zaplenili par krševa, kao da su se kurtalisali svog kriminala ovog sveta.
Što kaže panonski govnar ''ako su lagali mene i ja lažem vas''.
Golf 8 vjerovatno ce biti smanjena ponuda dizelasa, a uveden 1.5 hibrid :(
Kazu idi vani, a hrane se gore nego zatvorenici o jebem ti.
Tilmo brate, u Austriju viski samo pijem, mozda je skuplji nego odje 2 puta, ali standard veci 10, tako da sirotinjo idi u Austriju.
Ja sam super jeo kad sam sam pohvatao da napravim tih nekih jela.
A ček, jesi ti radio u Austriji ili samo ovako išao?
Pa delimicno se slazem gtd, gledam ih kako zive, barem prvih par godina dok se ne snadju.
Sve nesto stede, u grcu, odricu se svega da ostave koju kintu u stek.
Kapiram da ovde krenemo tako da zivimo, ko ima iole solidnu platu, da bi isto ostavili korektan štek.
https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6958778/peugeot-406-cupe
1400 evra, 3000 kubika, 211 konja, prelep, registracija na invalida, usput ima i plin jebeni, pa ovo je top mladalačko budžetsko auto
Pa delimicno se slazem gtd, gledam ih kako zive, barem prvih par godina dok se ne snadju.
Sve nesto stede, u grcu, odricu se svega da ostave koju kintu u stek.
Kapiram da ovde krenemo tako da zivimo, ko ima iole solidnu platu, da bi isto ostavili korektan štek.
Kad nikad ne znaš da li će ti produžiti ugovor xd
Zavisi šta smatramo solidnom platom ovde.
I šta da radiš kad te panduri zaustave? Sad je čak valjda i nelegalno voziti ako je registrovano na invalida, a nisi invalid. Mora da ima one prepravke i ta govna.
Nemam pojma, stvarno ne pratim. Koji je kurac onda stavljao mogućnost registracije na invalida u oglas kao povoljnost??
Ako ti neko izlomi noge, da trazis srecu u nesreci
Ne znam iskreno. Znam samo da je fazon da sada ne može više tako i da proveravaju ovi. Čak su se ovi po Pančevu hvalili da su plenili takva kola.
Ček, vi u Srbiji ne smijete voziti tuđa auta? hahaha kakvi ste vi parcovi oni i treba vas jebati najjače iz zatrke šta vam rade
Smeš tuđe na ovlašćenje, ali je ovo problem kao ako nije prepađeno auto za invalide, pa onda seru kao da se vara država itd.
Jeri parcov = pacov? Il' sam se ja zajeb'o.
Ne lupaj bre miki normalno se vozi na invalida uz ovlascenje
Uvek mozes da kazes da ides po njega ili da si ga odvezao negde
Apsolutno nije tacno.Ortak kad je kupova nova kola,registrovao na dedu koji je invalid,normalno voze,prelaze granice,nikad mu nisu pravili problem niti ga bilo sta pitali.Uvek mozes da kazes evo idem po njega,tu je iza coska.
Drugo mislim da i po zakonu porodice invalida imaju pravo da registruju na njih kako bi dobili one nalepnice za parking itd.
To i ja znam.
Miki kaze da sad samo invalidi mogu da voze, tj auto mora da ima one prepravke ili da taj ko vozi ima papir da je invalid. Ako sam dobro razumeo, nema vise da ti vozis na ime invalida.
Bas cu ga pitati kad ga sretnem ali nije tacno siguran sam 99 posto.Nema smisla nikakvog,vecina ljudi koja ima invalidske nalepnice,ne voze invalidi,vec clanovi njihove porodice.Imaju ovlascenja i to je to.
Ako je stvarno tacno ne da su ovce za sisanje no nek im se koza dere xaxaxa
Jbg, slušao sam ovi lokalno što su pričali kada su pričali o oduzimanju auta za teže prekršaje ili nepalaćanje kazni, pa su usput pomenuli za oduzimanje i ove sa linijskim taksijima i onima koji voze tako na ovlašćenje od invalida.
Inače mislim da može ovo kada ti je blizak rod invalid. Ali opet me buni ta neka priča da auto mora da bude prepravljen za invalida.
De nek neko izvuče iz zakonika tačno šta kažu, sad sam i ja zbunjen.
Tačno ću sad da izvlačim iz zakona šta kažu boli me kurac realno, prosta logika ti nalaže da možeš voziti tuđe auto ukoliko imaš saobraćajnu dozvolu i zdrao.
Miki nijesam iz te price rada u inostranstvu, ali u Austriju masu nasih imas :D
Ja sam napisao šta sam čuo na tv-u. Jes' da lažu ovi na tv pančevo, ali ovo je izjavio neki inspektor ili šta je već. Znam da se nahvalili što su zaplenili par krševa, kao da su se kurtalisali svog kriminala ovog sveta.
Što kaže panonski govnar ''ako su lagali mene i ja lažem vas''.