Automobilizam

1. Izadjose ka da nista nije bilo :D
    https://youtu.be/JV740QMYB6I

2. Breru ili 159?

Opasno se dvoumim jer znam da kada uzmem ovo nešto to će ostati kod mene kao vjenčanica.

brera benzin 2.2
    159 2008. godište nem pojma koji motor duzmem

oba su u njemačkoj i čekaju da se odlučim već 3 dana.

ko je vozio 159 il čuo nešto o tome pričajte.

3. skočimiše
    daj mi preporuku za neke dobre auto kuće za polovna kola koja imaju i jeftinija kola, recimo do 6000 maraka

4. Sam.D Banjaluka
    MS Auto Brčko
    Titanik i Jović Doboj

Jovića znam i lično pa se može sa njim trange-frange kakve hoćeš, on čak i voli tako više nego leba da jede xD

5. Hvala ti, sad ću ih pogledati :)

6. Moj drugar vozi 159 i sećam se samo da je par puta rekao da ništa ispod 170 konja ne treba gledati, on ima 120 ili 140 i kaže da ludi od tromosti, dizel je

ali krvav izbor, ja sad za sebe kad bih gledao da uzmem nešto, isto bih se dvoumio između brere i 159, najbolje na eci-peci-pec da ideš

7. Brera je dvosjed, jutros sam gledao, predivna je i sve to ali nema funkciju, samo naprijed sjedišta a meni opet treba nekada da torbu stavim jer sam vazda na putu nekom.

159 ima "kao" prostora al ni to nije kršteno previše.

Sa prednje strane su mi skoro isti a sa guzice brena dominira.

Nisam pametan majke mi.
    159 je 1.9 jts sa 160 konja.

8. Brate motor jak gledaj jer je teska masu, imas ih preko 200ks taman.
    Brera sportska, kupe i sto je najbitnije prelijepa <3
    159 ne mozes poredit jbg, isto je lijepa, cetvora vrata i moze neko i nazad sjest.
    I odlucis samo sta ti je bitnije xD

9. a sa guzice brena dominira.

xD

Znaš kako, meni je brera lepša generalno, za zadnju klupu jbg, a gepek mislim da im je relativno slične veličine, mada jeste 159 praktičniji. Ovi jts motori ne znam kakvi su u 159, znam da je u 156 bilo problema sa kvalitetom kajševa i sa trošenjem ulja.

Jel ima nešto tipa boja ili enterijer da više preferiraš pa da može da prevagne?

Kažem, u principu ja bih 90% uzeo breru sad da biram između ta 2. Koliko sam ukačio, ista je platforma i većina motora je ista, tako da bi samo izgled odlučivao, bar meni.

10. E nijesam dok sam pisa vidjeo ovaj drugi post.
    Ne mozes 159 poredit po mjestu nazad sa porodicnim limuzinama ka sto je pasat i slicni jbg. Ali opet te boli kurac posto je ni ne kupujes za tu namjenu. Pa 20 godina golfove vozim i slicna auta, najcesce moze ovaj iza mene jedino sjest ako drzi noge iza suvozaca, nista nikom zafalilo nije :D
    Brera mozda nekako za troje da se naguraju ali se zna zbog cega se ona kupuje a to sig nije broj siceva.

11. 159 je 1.9 jts sa 160 konja.

Slabo. Rešeno ti je onda, uzimaš breru. Poigrajmo.
    https://media.giphy.com/media/xUPGcxNx5FgdaGO4N2/giphy.gif

12. Brt...koja crna 159 ako ti je auto za da se sprdas uzmi breru i cepaj

159 samo prividno ima mesta opet ce se neko grciti ako sedne skoro pa je isti kurac. Skoro sam napisao da je od svih alfi brera jedina koju bih sada vozio(jer mi je 156 bila vrh kad sam imao 17-18)

13. hm ne znam da li se uopšte razmišljaš 159 naravno. Brera je za fićfiriće do 75kg u 159ci si gospodin ćovek đentlmen.
    Posle 156 sam uzeo 159 istina brera mi je tad bila preskupa ali budimo realni i sagledajmo alfa romeo modele kroz prizmu dužine kurca a ne kroz ulaganje u trap i složimo se da brera dodaje 7cm a 159 5cm ali mi sa manjim kurcem znamo da nije sve u dužini ima nešto i 5oro vrata i elektronskim uvlačenjem retrovizora.

14. ne znam, opet 159 ima koliko-toliko mjesta, brera je baš dvosjed.
    Aaaaaaaaaa poluđeću jebem ti kruv uprženi

odoh sutra još jedno da pregledam sve šta i kako, javim vam sve detalje šta sam odlučio

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.