Pusti me da mislim da si ispravno postupio. Imas li zenu i decu? Nemas. Gde god da krenes ici ces sa ribom eventualno ortakom, ako vas ide vise svakako cete sa vise kola iz prostog razloga sto mogucnost da neko pokupi nesto da jebe > putni troskovi a ako idete bez devojaka kapiram da volite da jebete.
Za breru:
-Lepsa duplo
-Brza
Jaci motor
-Lepsa za voznju
-Pre ces jebati
-Nece ti se kaciti tetke kad odes na slavu da ih vozis kuci jer nema mesta za pijanog tecu
-Nema ih puno(breri ne tetki)
-Alfisti ce da ti zavide jer nemaju muda da je kupe bas iz onog razloga koji su "prednosti" 159-e
-Brera brt
Ima djevojku i živimo u vanbračnoj zajednici fazon, tako da mi to "pokupi jebi" ne ide u prilog.
A i kontam da bih više muškaraca privukao brerom nego žena.
A i 159 je mlađa jbt, prešlo 112 hiljada, koža klima erkondišn limitid je to edišn.
Bez uvrede ovako, jel planiraš (ženidbu i) bebu uskoro pa ti je bitan prostor nazad?
Kupiš breru lepo, voziš par meseci, ako ti se ne svidi, kreneš na vreme da prodaješ (prati 'dešavanja' sa drugim alfistima, pa lepo nekome uvališ breru od njih ili menjaš za 159 eventualno posle).
Xaxaxa ali negativno izdvajanje sig, boli te kurac ako se tebe svidja bas
Kao u skolu da donese neko bocu rakije i svi piju, ti bi htio ali ipak ni kapi. Ili svi bjeze sa casa ti ostanes itd. Svi voze dobra auta, ti bi volio isto ali kupis neko obicno, ex...
Ma svejedno mijenjam auta na svaka 3 mjeseca, iako pričam da neću više uvijek me prebaci. Eno u garaži stoje opeli, ne znam kud ću s njima, samo gomilam govna
https://www.youtube.com/watch?v=_yRtdsogbFY
najjači posao na svijetu
Sad tek vidoh, preljepo. Zato ja 156 1.9 jtd nisam prodao niti ću. Kad jednom stane jer se sve osim motora razjebalo napraviću lomaču kako dolikuje .
Ako uzmes 159 nemoj da dolazis da nam kazes pls xd
puši kurac znaš hahahah
Onako su felne, potrudi se da nabavis ove od golfa recimo
https://s17.postimg.org/9uegqy1tb/18198717_1889156374632206_3257325903342580267_n.jpg
Pusti me da mislim da si ispravno postupio. Imas li zenu i decu? Nemas. Gde god da krenes ici ces sa ribom eventualno ortakom, ako vas ide vise svakako cete sa vise kola iz prostog razloga sto mogucnost da neko pokupi nesto da jebe > putni troskovi a ako idete bez devojaka kapiram da volite da jebete.
Za breru:
-Lepsa duplo
-Brza
Jaci motor
-Lepsa za voznju
-Pre ces jebati
-Nece ti se kaciti tetke kad odes na slavu da ih vozis kuci jer nema mesta za pijanog tecu
-Nema ih puno(breri ne tetki)
-Alfisti ce da ti zavide jer nemaju muda da je kupe bas iz onog razloga koji su "prednosti" 159-e
-Brera brt
Za 159:
-Siguran sam da ima nesto
159 ima veci gepek sto je dosta prakticnije kad ides mjesecno da kupujes namirnice neke.
Ima djevojku i živimo u vanbračnoj zajednici fazon, tako da mi to "pokupi jebi" ne ide u prilog.
A i kontam da bih više muškaraca privukao brerom nego žena.
A i 159 je mlađa jbt, prešlo 112 hiljada, koža klima erkondišn limitid je to edišn.
Rekoh, sutra je dan D
A i moji ortaci su fazon CLS, GLA i honda civic type s. Tačno ja sa brerom još i da vrištimo okolo kako nam je mali kurac
HAHAHAHAHA
Pa dobro ne znam jbg ako vec ne jebes okolo onda pitaj zenu koji joj se vise svidja pa taj kupi hahaha
al lijepa je majku joj jebem
odoh odma duzmem
kako ne volim kad impulsivno kupujem, uvijek nešto zajebem hahaha
Xaxaxa ps
Brate moj ne izdvajaj se iz drustva.
Zamisli cetvoro vas parkira nedje i naidje pauk. Koje mu je auto najsigurnije da podigne? 159 :D
Bez uvrede ovako, jel planiraš (ženidbu i) bebu uskoro pa ti je bitan prostor nazad?
Kupiš breru lepo, voziš par meseci, ako ti se ne svidi, kreneš na vreme da prodaješ (prati 'dešavanja' sa drugim alfistima, pa lepo nekome uvališ breru od njih ili menjaš za 159 eventualno posle).
Ma alfe ne dizu jer uvek postoji mogucnost da se nije parkirao nego ceka majstora haha
Xaxaxa ali negativno izdvajanje sig, boli te kurac ako se tebe svidja bas
Kao u skolu da donese neko bocu rakije i svi piju, ti bi htio ali ipak ni kapi. Ili svi bjeze sa casa ti ostanes itd. Svi voze dobra auta, ti bi volio isto ali kupis neko obicno, ex...
Ma svejedno mijenjam auta na svaka 3 mjeseca, iako pričam da neću više uvijek me prebaci. Eno u garaži stoje opeli, ne znam kud ću s njima, samo gomilam govna
Kupiš breru, a opelom povremeno prevezeš ako te baš neko iscima.