Automobilizam

1. E čuj ti njega, pa kolike su u tebe :D

Sportiva ove dimenzije sa montiranjem su 80km, 40ak eura

Tigar Prima 68km(34 eura) sa montiranjem i balansiranjem

Vidjeću za Savu, ali ću onda najvjerovatnije Sportiva, čuo sam da nisu loše
    Mišelinke su oko 70 eura, ne bih njih sad :)

2. Brate, malopre krenuo sa ženom i klincem do neke igraoince, i idem kroz neku usku ulicu, nisam vozio više od 30 na sat, izleti mi neka devojčica iz dvorišta, nisam imao šanse da je vidim, i imao sam samo par metara da kočim. Stisnem kočnicu al auto ide i dalje i udarim je.

Dobro se ugruvala al srećom nije joj ništa. Izleteo joj ćale na terasu i ispostavi se da mi je to drug iz detinjstva.

Brate, ovo mi se nikad nije desilo, vozis normalno, sporo, i opet moze ovakva situacija da se desi. Jos ne mogu da se smirim.

3. Da si isao 40 vrv bi je ubio ako ne lazes

4. e čuj na 30 na sat kočio i auto i dalje ide :D

5. Gde da lazem za ovo jbt, tek me sad stigao fleš. Tresem se ko prut.

6. E ovo su valjda one situacije kad skontaš da ima smisla da stoji ograničenje 20 ili 30

7. Dete tesko prezivljava ceoni sudar sa 40 na sat, zato je u zoni skole 30 a branici se prave od one plastikice jebene

8. Doduse ne verujem ni da je udario sa 30, pre ce biti da nije bilo da je izletela bas na "par metara" jer onda ne bi ni stigao da koci nego bi kocio posle udara ali ok je to u stresnim situacijama dolazi do tog prenaduvavanja svega

Bitno da je dete ok

9. Dobro je da je dete okej, ali mi je drago i da Tilmu nije ništa

10. hvala gospodu bogu

11. plot twist: tilmo izmislio priču da bi imao izgovor da je potresen i da je zato zaboravio da psetu pošalje pare od opklade xD

12. plot twist: tilmo izmislio priču da bi imao izgovor da je potresen i da je zato zaboravio da psetu pošalje pare od opklade xD

hahahahaha

13. Jebeš sve okolnosti, nek je dijete ok. A ti se smiri, i nemoj ko moj buraz, kad se desila slična stvar, prestao da vozi kao, dok skupi hrabrosti da sjedne opet za volan. Pičić, i njegova rođena žena kaže da ga nisam dovoljno tukao. Kolega Rađ, imaš li ti ovakve muke s braćom?

14. Tilmo.gde su pare jebem ti nedelju bezobraznu

15. Zajebano je po covjeka ako se boji da vozi auto poslije udesa jbg. Doduse javlja se obicno kod zena ili muskaraca koji voze kao zene pa nije neka steta xD

16. човече зашто имаш толику потребу да лажеш

17. Mislim da ću da podnesem tužbu protiv Thilma kao savesni građanin ne bi li nam deca bila bezbedna u saobraćaju i budžet popunjen na ime novčane kazne.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.