Automobilizam

1. nista jadnije od dizelasa sa oznakama na sebi gti i slicno

2. Ako gledate ili kupujete automobile, trenutno je novijim dizelasima, a specijalno automobilima sa VW 2.0TDI motorom dosta pala cena u Nemackoj i Svajcarskoj, jer nisu ljudi sigurni dal ce biti zabrana za dizelase i tako te zajebancije, pa se nikome ne kupuje noviji auto koji mozda nece moci da koriste, a ko vec kupio lakse se odluci da proda.
    moze fino da se pazari A4, pasat ili tako nesto, 2014-2017. godiste, ispod trzisne vrednosti.

3. Fala ali konstatovano je to odavno

4. Da to a i jos neces moci registrovati ni sad na zapadu dok ne uradis update softvera.
    Posto se krecu sad tamo a6 aktuelni ili sedmica pasat sa starim softverom ali 125kw oni xD

5. ovo sto kaye zivojin. 2.0TDI audi a6 2013-14, passat 2015, pa cak i 2016 su recimo do 15k. nije bilo toliko na pocetku svega onoga sa vw, sad se dosta povecava i izbor jer se zavrsava ljudima dosta ovih kracih lizinga, i uglavnom samo vrate auto, ne produzavaju i ne kupuju pa se auto kuce jebu onda da prodaju da im ne stoji.

6. Ovo se mora iskoristit pa sig.

7. Odličan. Ako ne uzmeš ti sad, za 8-9 godina će ga neko uvesti u Srbiju. Sa ovom istom kilometražom. Konzerviran, bajo moj.

8. Evo ispada mijenjam auta ka budala ali bas cu se napit zbog ovoga,nekako je sav prelijep, iz glave mi ne izlazi <3

9. Pa isti ko moj samo druga boja. I stariji godinu dana xdd

10. Crna boja najljepsa boja pa sig

11. A sig jeste al nije bilo crnog da je u fulu jbg

12. https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11086189/bmw-m3-supercharger-700ks

Nije pravi M, nema nalepnicu i nema svetlo plavu, tamno plavu i crvenu izolirku na prednjem grilu.

13. Ovo samo bolestan covek moze da plati 38k

14. Pa isti ko moj samo druga boja. I stariji godinu dana xdd

Isti auto vozimo znaci, vidis da nema razloga da se mrzimo. Svi smo mi isti samo nas boje dijele

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.