Prijava

Bolja s klasa od m6 novog pa sta

Izasao je i BMW 6gt i kao svaki gt bas me razocarao zadnji dio jbg.

Nzm koj ga kurac hvale valjda tripuju da je osmica

Sašili su 645 italia kupe i nemaš ti tu šta više jebote

https://i.imgur.com/FfDZqhH.png

Ovaj ovamo nešto tripuje, naplaćuje savete za polovna kola, ovamo objavi da ga ne slušaju. Rešio bot da propadne do kraja. I ovako ne znam ko je njega šljivio pri izboru kola.

Kakva servisna mreza mazde sta prica ovaj bolid

E pitanje jedno. Neko govedo proslo I kljucem namerno zagrebalo celu jednu stranu vozila. Cale jutros primetio,video sam I ja malocas.
Ne znam zaista koje govno moras da budes da to uradis treba pobiti pola ovog jebenog naroda.
Sad kako to resavati? Nije to nesto preterano duboko ali se vidi,posteno je govedo zagrebalo. Da li one olovke,flomasteri sto reklamiraju valjaju nesto ili je to prodaja magle. Ako ne to sta onda,ne razumem se uopste

Ako se ne vidi lim poliranje rešava ako se vidi pušiona si

Istina sta boh kaze

Da nisi bio parkiran gde ne treba? Ili to ili neki klinci imbecili

Parkiran je na istom mestu gde ga parkiramo ceo zivot,parking ispred zgrade. Ma neka majmuncina tacno se vidi da je vukao celom stranom auta jebem ga usta. Belicast je trag,padala kisa nisam video bas koliko je duboko sutra cu. Pa nista ili cu ga odvesti negde na poliranje ili ako je preduboko video sam sad na amazonu imaju sve boje da su kupe I kao kompleti neki mali za krpljenje,docice covek u februaru mogu to da uzmem. Bolje I tad jer ako pustim caleta nikad nista nece resiti stajace tako zauvek.

Ako je belicast poliranje resava. Kad je siv ne valja

Ako je novo auto pred zgradu ljubomora jbg, nadam se da nije do lima.
A ako je ogrebao zato sto je nepropisno parkiran to je medju pickastije postupke koje covjek moze napravit.
Uglavnom u oba slucaja skakanje po lobanji zasluzuje.

https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11141386/opel-astra-g-17-diesel

Opis

Auto ima nisku cenu zbog problema sa prenosom, isplaćen je u potpunosti, imam kupoprodajni ugovor koji nisam mogao da overim jer je bila nedelja, ali imam i snimak na kom se čuje da je vlasnik rekao kako je auto isplaćen, ali ne želi da prense njegova žena na koju se vodi auto zato što hoće auto nazad, ali nemaju novac da mi vrate tako da neću ni ja njima auto. Prenos je rešiv samo za onog ko ima strpljenja i živaca za to. Kupcu koji kupi ovaj auto odmah vodim kod vlasnika da pokažem gde žive dobija broj telefona, ne overen kp i snimak, pa ko bude želeo neka rešava ja trenutno nisam u situaciji da se kočim sa tim.Auto je u odličnom stanju što se tiče motora i trapa, a spolja ima da se sredi prednji branik i zadnji inače ovako je stvarno dobar. Motor je japanski ISUZU, kako kažu majstori da je ovaj motor veoma zahvalan. Cena je fiksna, inače ovakav auto se kreće od 2000€ pa na gore, samo nemojte da zovete da obarate cenu, jer ispod ovoga ne želim da prodam auto koji vredi.

што би рекао онај цига, љубитељ коња из шутке: "с муком да купиш с муком да продаш"

Kakav optimista...

Više je debil. Drži tuđ auto kod sebe a od papira ima neovereni kupoprodajni ugovor, sto valja kurcu. I snimak. lolo

Ovi samo treba da prijave krađu i ovaj ga je izduvao. A on lik stavio auto na prodaju.