Nemoj brzo voziti ili pijan biti jer si vazda kriv xaxaxax
U nekoj meri. Opet ne baš da se ide u krajnost kao onaj pre neku godinu što je vozio pijan 150 km/h po gradu, pa ubi one nesretne idiote što su prošli na crveno.
U nekoj mjeri? Xaxaxaxa
Ajde nadji da to bilo dje pise u krivicnom zakoniku da si kriv za udes ako ti je brzina ili alkohol veci od odredjene vrijednosti i ok.
To ne znam, ali znam da je ovaj dobio neku godinu zatvora što je otresao ove što su na crveno prošli. A jbg, ne verujem da su ga osudili jer nisu mogli vozača koji je prošao kroz crveno pa poginuo tom prilikom.
Pa zato sto u zakoniku ne postoji takvo nesto jebem mu majku.
A ovaj nije kriv za udes jbg i pravno i moralno. Kaznu jedino moze dobiti za nasilnicku voznju i slicno.
Pa i meni je auto izlecelo jos ja sam isao 3 i vise puta preko dozvoljenog i on je meni tj osiguranje njegovo mi je popravilo stetu pa o cemu pricas druze moj.
Eto opet ti kazem nadji odredbu u kojoj stoji da sj kriv ako vozis toliko i toliko preko i slicno i ne lupas gluposti.
GTD
Opet lupate jebeno pa i da je 20 ogranicenje covjek mu je oduzeo prednost i kriv je jbg. Ali jace je lupit nesto neargumentovano jer tilmo jbg.
Slepče, nisam pominjao saobraćajnu krivicu, nego ko je napravio sranje. Ako je išao 100 gde je 120, onda je više nego ispravno vozio. Ako je na na ograničenju od 30 išao 100km/h na sat, ko ga jebe, sam je kriv, šta se žali.
Eto, i izvini što sam zaboravio da si jebeni bukvalista.
Ma skauz mora vestacenje da se radi, nije vredno toga ako je steta branik i stop svetlo. Ako je neko daleko bilo najebo onda se relativno lako moze dokazati da nije kriv onaj sto je udario odpozadi
Opet lupate jebeno pa i da je 20 ogranicenje covjek mu je oduzeo prednost i kriv je jbg. Ali jace je lupit nesto neargumentovano jer tilmo jbg.
Mogao je i 350km/h da ide-nije kriv, nema polemike tu.
Nemoj brzo voziti ili pijan biti jer si vazda kriv xaxaxax
Normalno da nije kriv.
U nekoj meri. Opet ne baš da se ide u krajnost kao onaj pre neku godinu što je vozio pijan 150 km/h po gradu, pa ubi one nesretne idiote što su prošli na crveno.
U nekoj mjeri? Xaxaxaxa
Ajde nadji da to bilo dje pise u krivicnom zakoniku da si kriv za udes ako ti je brzina ili alkohol veci od odredjene vrijednosti i ok.
A oni sto su presli na crveno su sami krivi jbg. Ruzno je reci ali tako je.
To ne znam, ali znam da je ovaj dobio neku godinu zatvora što je otresao ove što su na crveno prošli. A jbg, ne verujem da su ga osudili jer nisu mogli vozača koji je prošao kroz crveno pa poginuo tom prilikom.
http://www.blic.rs/vesti/hronika/sud-ponovo-umanjio-kaznu-vranicu-vozio-177-na-sat-i-odneo-tri-mlada-zivota/ghslwk1
http://www.blic.rs/vesti/hronika/osuden-na-8-godina-zbog-saobracajne-nesrece-u-kojoj-je-poginulo-troje-mladih/877bzw9
Pa kad ne znas ne pricaj neargumentovano eto molim te.
Ne znam u zakoniku šta stoji, ali vidim koja je presuda bila.
Pa zato sto u zakoniku ne postoji takvo nesto jebem mu majku.
A ovaj nije kriv za udes jbg i pravno i moralno. Kaznu jedino moze dobiti za nasilnicku voznju i slicno.
Pa i meni je auto izlecelo jos ja sam isao 3 i vise puta preko dozvoljenog i on je meni tj osiguranje njegovo mi je popravilo stetu pa o cemu pricas druze moj.
Eto opet ti kazem nadji odredbu u kojoj stoji da sj kriv ako vozis toliko i toliko preko i slicno i ne lupas gluposti.
Slepče, nisam pominjao saobraćajnu krivicu, nego ko je napravio sranje. Ako je išao 100 gde je 120, onda je više nego ispravno vozio. Ako je na na ograničenju od 30 išao 100km/h na sat, ko ga jebe, sam je kriv, šta se žali.
Eto, i izvini što sam zaboravio da si jebeni bukvalista.
A što se krivice tiče, ako ga je skočko udario bočno, nije kriv. Ali ako se ovaj uključio i krenuo a skočko ga udario od pozadi, onda je kriv.
Nije ni tad uvek kriv al ne mogu tebi da objasnjavam
Ok, tilmo kaze ko ga jebe iako zakon ne kaze tako ali tilmovo je ispravno i moralno jer je on bas poznat po tim osobinama.
Tilmo je ljudska velicina i moralna gromada
Brate, ako udariš od pozadi, 99% si kriv. Ako ti je izleteo, jebanija je to da dokažes, moraš svedoke da imaš.
Ili nedaj bože pešaka ako udariš prednjim branikom, kriv si makar da je hteo samoubistvo da izvrši.
Fenderov sindrom si poprimio, rasprava zavrsena sto se mene tice.
daj primer ps, opasne su guzve u gradu, nervoza velika je, mozda ce mi trebati ovo da proverim da li sam kriv ako nekog udarim otpozadi xd
Pseto, tvoj post nisam ni video, odgovarao sam gtd-u. Ne mogu sve da vas edukujem kolektivno, jedan po jedan. Xd
Ma skauz mora vestacenje da se radi, nije vredno toga ako je steta branik i stop svetlo. Ako je neko daleko bilo najebo onda se relativno lako moze dokazati da nije kriv onaj sto je udario odpozadi