Automobilizam

1. Dobro tilmo, tvojih 300km u lokalu je vise od mojih 70 plus si pametniji i bolje znas sve od mene ne bih se zato blamirao da se raspravljam sa tobom

2. Tako je, moze svak izlecet pred auto na magistralu da ga ono pozadi udari ali dzabe kad je udar lupam na 10m od ukljucenja ili sl.

3. Neces ti udarat Skauzeru ti si po postenju i prisebnoscu u samome vrhu.

4. Niko nije iznad mikija xd

5. necu ja ali eno, neki dan od geneksa do gazele milim pola sata, ja nervozan, stizu poruke, vozim i kuckam, da znam sta da radim kad uradim tako nekog a ono izlazi tipa skocimis u rukavicama

6. Zakljucaj se xd ili nosi pistolj u kaseti jbg

7. Ne smijes tako plasljiv biti brate moj :(
    Da li si probao da npr. popijes prije voznje da li djeluje?

8. Vozio sam 100 gdje je 80 ograničenje, i nisam ga udario sa 100 na sat, jebemumater, valjda imam kočnice i reflekse koliko toliko?

Sutra popravljam auto, 250€ imam štetu, nije puno s obzirom koliko su inače dijelovi za volva...

9. Povela se rasprava pa bi bilo dobro da posjaniš, jesi li ga zveknuo u bok kad je tek izlazio ili od pozadi?

I sta je epilog, bila murija, dogovorili ste se?

10. Pazi se, sad ce Tilmo da kaze da si neispravno vozio, sam kriv itd.

11. Mislim da su informacije u koji dio ga je udario i je li policija izlazila bas ono od krucijalnog znacaja, bas dobra se rasprava povela oko toga.

12. Udario sam ga tačno u bočnu stranu, u tromeđu između prednjih vrata, prednjeg lijevog krila i praga. Nije bila policija, nisam dušman da na ovu skupoću uzimam čovjeku bonus.

13. Onda je on kriv. Pa ako pozoves policiju jos bolje, tebi osiguranje plati stetu i to je to. Eventualbo popunite onaj evropski zapisnik i cao zdravo.

A gtd, o propisima u saobracaju sam prosao detaljni mesecni kurs, seronja pseto moze da potvrdi. Xd

14. Uh, dobro je, ja se već prepao da l' je skočimiš siguran da nije kriv, laknulo nam je sada

15. A gtd, o propisima u saobracaju sam prosao detaljni mesecni kurs, seronja pseto moze da potvrdi. Xd

Jeri to za prijem za vozača u zlatiborcu?

16. Nijesam vjerovao idje na svijetu da se ovo desava ali evo u Rozaje je moguce.

Prekoracenje od 3km/h
    https://s1.postimg.org/5vbec3b9x9/23004473_917767168371291_2681445606492232467_o.jpg

17. Manijaci se Semir bas zestoko

18. правилник о мерењу брзине
    https://image.prntscr.com/image/vjOvP7ycSDKF3cfiCDsT-w.png

могу да га ухвате за јаја, ово је наш правилник о мерењу брзине, али вероватно имате исти

19. Na sud pada to jes ali je bas ono poganski jbg.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.