Automobilizam

1. Prizetio se on hahaha. Još ga garant i tast zove ''snajka''. A on je sa tastom i taštom na ''oću mamo'' i ''oću tato''.

2. #имушкарциматребасигурнакућа

3. Secate se kad se zalio da mora da ide na neku glupu svadbu jer ga zena naterala a ne sme ni da pije od nje pa je za to vreme dok je bio tamo pravio fotorobot nikole onog pedofila

4. Ај пустите чоека, довољно што га жена јаши.

Тилмо, рјешавај се биједе ако је ово тачно. Мој рођак је најебо ко жути од једне такве фитмије.

5. Xaxaxax
    Nije kao prosjecan Srbin da je glasan i pijan na svadbi.

To je muskarac savremenog doba, ne namece se, sjedi u cosku, potpuno trijezan, ne jede masno, ne poznaje predrasude i pravi fotorobot Nikole pedofila.

6. Dal je tilmo covek sa najgorim skorom ocena 12 000 minusa 3000 pluseva

7. On je kriv sto dopusta to jbg.

A ti Miki da cutis, vec vozis karavan i pravis spisak sta kupiti na mjesecnom nivou xD

8. Dobro aj 406 karavan je ćaletov, imam neku razdrkanu boru sad. Drugo je kod mene, ja sam gastarbajter, moram da štekam pare da stavim lavove na kuću. Njega je potpetila žena, k'o patiku.

9. Pa karavan i sluzi za te kese iz mesecne nabavke, ima i prasak onaj od 12kg i vece papira treba sve da stane u gepek

10. Kako ti stane sve u boru kad ides u vecu kupovinu? :O

11. Jebeno mu, ne uklapa se paket mleka sa plinskom bocom nikako xd

12. Pa nešto na zadnja sedišta, nešto na prednja, a nešto u gepek. E prc nemam plin :(.

13. Ja nikad to ne bih tako stavljao, bezbijednost prije svega.

14. Paket mlijeka, dzak brasna, dzak paprika, nakupi se toga svaki mjesec.

15. Bas ono se isplati tako kupovati u dzakove i mijesiti ljebove kad zivis sam. Silna usteda u odnosu na precijenjene restorane. Mislim da su to i prestanak pusenja jedne od glavnih zivotnih odluka kojom osiguravas bogatstvo u buducnosti.

16. Hahhaha e džak paprika je ovde skuplji od moje vw bore.... dobro aj nije baš, zajebavam se, ali 5-10 evra je kila paprika 'bem im sunce.

A dobro, ne kupujem sad ovde ništa u nekim većim količinama, živim sam, nemam potrebe za tolikom količinom hrane.

Edit: cigare su 8-10 evra po paklici.

Jebem li ga, za sada sedim kući i jedem leba (kupovni) i paštete, za ostalo zajebi hahah.

17. Zlatilo se u zatvor pri tome.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.