Automobilizam

1. Ali neko kad mi kaze steta sto ne ode u inostranstvo a mogao si.
    A evo ispada 500-600 eura mjesecno samo za cigare xaxa. A dje je stan, auto da kupis. Eto i kucnu dostavu stalno da narucujes nekad moras u klabing, da se napijes, lomis itd necu ostalo pominjat jer eto se kao moze bez toga 3 mjeseca i na kraj isto ka i odje jbg.

2. aj ubaci sliku dzivdzivana da ne trazim

3. Realno brate na brod >> u inostranstvo
    Ako vec oes to

4. jeste da ne moze da se ustedi kao nekad ali bi ziveo 5 puta bolje nego ovde.zbog toga se i ide tamo jer je bolje za zivot, ne verujem da neko ide da bi zaradio da napravi kucu sa 3 sprata u srb.

5. Pa brate evo ne znam moga sam u Njemacku ici, ali pod pretpostavkom da je Mikijevo ovo tacno za cijene, jedes ljeba i pastete itd. a kurcis se standardom nekim jebes takav zivot nek ide u kurac sve. Mislim ono nije meni nuzda ni nista ali opet ispada samo prezivljavanje ako je toliko smjestaj, hrana, duvan, u povrce se ne razumijem vec jbg.

6. Miki, ako ništa drugo bar ćeš smršati. Znam da si stalno kukao da si predebeo.

7. To kuka Miki23 ne ovaj

8. Pa samo su cigare i određeno voće i povrće skuplji dosta više nego kod nas, meso +10%, mleko i mlečni proizvodi imaju istu cenu, recimo šunke, kobasice, paštete isto koštaju kao i kod nas. Čak možda može i još jeftinije da ispadne kada se recimo kupuje u Lidlu ili za neke stvari tipa paprike, ajvara, kiselog kupusa itd. da se ide u poljske i mađarske prodavnice.

Generalno, iako sam na nekom minimalcu, mogu da imam kola, sasvim korektno da jedem (mislim nisam stalno na pašteti, to sam juče večerao pa sam se zezao) i da izađem ponekad itd. i da uštedim mesečno recimo jednu kao prosečnu platu od 400 evra.

Šta da kažem, generalno jeste malo dosadno, nema ni gde da se nešto preterano izlazi, vidi se po tome kako oni budu razulareni kada odu negde van na godišnji odmor.

Ja dobro, neću praviti kuću u Srbiji, ali eto još početkom godine sam ušao sa drugarima u neku priču otvaranja servisa u Beogradu, sve je ok, ali treba dosta para za to. Pa će verovatno biti da ću biti ovde 6-9 meseci, a 3-6 meseci u Srbiji pa nekako to da kombinujem sve. A ako ne bude išlo sa servisom, onda ću se koncentrisati i na nešto drugo.

Miki, ako ništa drugo bar ćeš smršati. Znam da si stalno kukao da si predebeo.

Na 177 cm visine i 72 kg težine samo mi još to fali lolo.

9. Ako si u švetskoj tamo nije skupo. Uporedjivao sam cijene kad sam bio pre 5-6 mjeseci. Doduse bio sam u nekom pogranicnom mjestu sa Norveskom.

Realno sam se razocarao kolko je skupo ovde kod nas jebemti vucica i palmu!

10. Ma nije skupo nego radis za bednih 90-100k mesecno jbg

11. Odličan izbor, samo uzmi beli i sa troje vrata, pa da presicaš poštene građane.

Cor7ez
    Ako si u švetskoj tamo nije skupo. Uporedjivao sam cijene kad sam bio pre 5-6 mjeseci. Doduse bio sam u nekom pogranicnom mjestu sa Norveskom.

Realno sam se razocarao kolko je skupo ovde kod nas jebemti vucica i palmu!

Pa kad ti žena odmah zapleni 80% plate pa se ti zezaj sa nekom sićom.

12. Brate, pokušavam da ne komentarišem taj humor maltretirali te u školi i žena nešto je bo te..

13. Sam si poceo sa dacijom onom djavoli je nosili
    Ali ide uz tebe jbg.

14. Hahaha da bre dacija, zaboravih. Xd

15. Ali bas su mi preslatke diskusije ovih dana, dje se bolje zivi, dje je koja namirnica jeftinija i koliko, da li dacia ili reno, sta dobijas a sta gubis, da li je novo ipak novo itd. itd. <3

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.