Automobilizam

1. Voli motors > voli prehrambene prodavnice xD

2. Tilmo se zgrazava nad losim humorom samo da znate.

3. Dacia ili golf gti?

4. Pa zavisi koji motor... Xd

5. Nije motor auto je xd
    Edit: Šomi23 je

6. Ali logan xaxaxa
    Najmrznija pojava ma sig, cim ga vidis obuzme te smor onaj najgori, zato uz tilma ide ono bas dobro.

7. Ali bas su mi preslatke diskusije ovih dana, dje se bolje zivi, dje je koja namirnica jeftinija i koliko, da li dacia ili reno, sta dobijas a sta gubis, da li je novo ipak novo itd. itd. <3

Priča o cenama paprika u Švedskoj >> priča o dačiji hahah

8. Brate ozb sad ne bi to momka jednog trebalo da interesuje xaxa

9. Slažem se, iskreno nisam vodio o tome računa pre nikad, ali jbg, da klopam u kafani svaki dan ne ide, devojka jednostavno ne želi da se doseli ovde iako bi mogla da nađe i super posao i sve i šta ću, kad živim sam moram da gledam te gluposti oko namirnica itd. Moram da se ženim uskoro, pa ženi uvalim da se drnda sa kupovinom.

10. Ima brate neko zensko u komsiluku tu privalis joj se za dva obroka na jedan je izvedes i sta je problem. Oprcas je usput to ce joj vise znaciti nego vecera.

11. Ja jednom spremao klopu neku nisam zensko imao sutradan u blizini stajalo ono sudje par dana reko neces ga prati burazeru uzeo pobacao one tanjire sve a u kurac

12. чуј отишао у шведску на 6-9 месеци а девојка му остала у панчеву хахахах е јбг мики сад ти неко други продувава дизне на бори каравану џддддд

13. Ništa se ne sekiraj, preduzete su mere protiv toga.

Valjda.

Nadam se.

14. Ostavio si kurac u Pančevu?? XDD

15. poterao boru karavana u švedsku :D

16. I ne možeš ti ovde da budeš Dođoš, to si na švedskom forumu, ovde si Otiđoš il tako nešto

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.