Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Voli motors > voli prehrambene prodavnice xD
Tilmo se zgrazava nad losim humorom samo da znate.
Hahahhaahaha
Dacia ili golf gti?
Je l Logan?
Pa zavisi koji motor... Xd
Nije motor auto je xd
Edit: Šomi23 je
Xdd
Ali logan xaxaxa
Najmrznija pojava ma sig, cim ga vidis obuzme te smor onaj najgori, zato uz tilma ide ono bas dobro.
Priča o cenama paprika u Švedskoj >> priča o dačiji hahah
Brate ozb sad ne bi to momka jednog trebalo da interesuje xaxa
Slažem se, iskreno nisam vodio o tome računa pre nikad, ali jbg, da klopam u kafani svaki dan ne ide, devojka jednostavno ne želi da se doseli ovde iako bi mogla da nađe i super posao i sve i šta ću, kad živim sam moram da gledam te gluposti oko namirnica itd. Moram da se ženim uskoro, pa ženi uvalim da se drnda sa kupovinom.
Ima brate neko zensko u komsiluku tu privalis joj se za dva obroka na jedan je izvedes i sta je problem. Oprcas je usput to ce joj vise znaciti nego vecera.
Ja jednom spremao klopu neku nisam zensko imao sutradan u blizini stajalo ono sudje par dana reko neces ga prati burazeru uzeo pobacao one tanjire sve a u kurac
чуј отишао у шведску на 6-9 месеци а девојка му остала у панчеву хахахах е јбг мики сад ти неко други продувава дизне на бори каравану џддддд
xDD
Ništa se ne sekiraj, preduzete su mere protiv toga.
Valjda.
Nadam se.
Ostavio si kurac u Pančevu?? XDD
poterao boru karavana u švedsku :D
I ne možeš ti ovde da budeš Dođoš, to si na švedskom forumu, ovde si Otiđoš il tako nešto