Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
(шалим се)
откад се бре то зове варење а не лемљење или нешто слично какве су то измишљотине ајде бре бежи село ти к'о кец на десет кад си видео да се репарација пластике назива и варење те си се почупао јер си мислио на неки лимени браник а чак и мој југо има пластичне ајде поз
lemljenje plastike cena
Sad sam pogledao opet, nije ništa puklo samo je onaj površinski sloj skinut, al skinut je i više nego što mi se prvobitno učinilo
Da napomenem da je burazov auto i da mora da se top sredi da se ne primeti dok se vrati s puta, inače će za muda da me obesi xD
još nisi prodao juga :D
Не сери, Цоа, појма ниси имао, а хтио си да се правиш паметан.
Млато, имаш ових пластичних маса да купиш, можда ти то може ријешити проблем уколико сам желип да мајсторишеш. Уколико није нека зајебана боја превише, могу ти у лакирерским радњама дати спреј у нијанси аута и то ти фино може послужити.
свака јача лакирница у граду ће му справити и шућмурасту боју без проблема ако треба није битно која је нијанса после ће му фарбар узети 500 динара фазон да прсне ту 20цм2
još nisi prodao juga :D
хаха а нисам га никад званично ни продавао, само срао овуда, мада ћале је сад почео да серенда да је клио добар те ми се нешто јебе и да продајем југа јер довољно пара има и без њега
ћале будала
митке беше вози клиа? ето рећи ћу ћалету још то да ако успем да га одговорим, али тешка посла, он кад забиџи можеш га јебати и не да друкчије
Ено сутра треба да га тјерам код електричара. Изгледа ми је алтернатор рикавела, не пуни ми акумулатор како треба. Добар је клио, нисам имао неких претјерано великих проблема до сада. Требало би некад ускоро да урадим репарацију летве волана, чује се мало да лупа кад се вози по неравном.
Mlatoni ako je samo izgrebano prefarbaj samo jebate
Coa sjebo si se zove se varenje plastike, ima ovde kod mene jedan bog varenja plastike covek cuda cini bas dolaze i iz picke materine kod njega
А неће то признати да се зајебао да јебе рак рака.
Koju generaciju klija hoće?
Sjebao sam se, nisam znao da se zove varenje, izvini bre brt, ok!
Ma jeb'o ga klio u usta popičkarali smo se jutros oko toga opet, hoće nešto da bude 2003./4., ma da bude kurac, ne može i mršupičkumaterinu
Pa koji vam je budžet? Realno za te pare možeš da uzmeš tipa fokusa čak i slično godište
da bude.
A sa renoom, jbg.
https://i.imgur.com/flRwUI4.jpg
Ma pisao sam ovde, pokupio i predloge vaše i razmatram ovih dana, 3500 mogu da dam za kola sad max, klio je otpao sig (sig) pa makar crk'o ne dam sad
Klio jebeni...ok je on ako si glavna medicinska sestra poliklinike zdravstvenog centra kragujevac
Brate za 3500 može da se uzme klio 2007 godište bukvalno.
https://d1ix0byejyn2u7.cloudfront.net/drive/images/made/drive/images/remote/https_f2.caranddriving.com/images/used/big/renclioiii_750_500_70.jpg
Lepo ti uzmi ćaleta za ruku pa obiđite par placeva pa vidite nešto normalnije.
Za te pare možeš recimo pasata b5.5, bora, golf 4, škode itd. da uzmeš kao šećer. Bila ti je recimo škoda superb okačena jedna ovde za tu kintu.
Odlicna je bila, sa ksenonima, ja okacio. I to u kg se nalazi/la
Miki, pričali smo već o tome pre pešes dana, nećemo opet :)
Videću već, sužavam izbor lagano, evo recimo jutros je klio otpao
Ako bude svakih nedelju dana otpadao po jedan model odmah pocni da gledas penzoske modele xd a i trebace ti lista svih modela automobila ikad napravljenih...