Automobilizam

1. Eto, idi coa sa ćaletom vidite tu škodu, obiđite još par placeva po kg čisto prvo da vidite i druga kola, da sednete u njih, provozate što da ne. Doslovno mislim da ako bude seo i provozao superba pa posle toga klija da će odustati od klija.

2. Зајеби мали ауто, послушај шта ти браћа кажу. Клио 2001-2005 ти је тренутно макс 1500 евра, плус је очајан са простором, јаса својих 1,85 кад сједнем, иза мене скоро да нема мјеста за ноге. За те паре можеш да бираш шта ћеш.

Ако ћале дрка на реноа, узми Сеник или меган (не онај гузати).

3. после ће му фарбар узети 500 динара фазон да прсне ту 20цм2

Hahahaha oće možda i za 480

4. Brate imao sam ja pasata tog 5.5. I bas dobro auto je realno, bas pouzdan, zavrsna obrada dobra, prostran, lijep itd. ne trosi puno 130ks je bio moj, kozni sicevi, masu ih ima sa dobrom opremom itd itd.
    E sad je problem sto je pasat 15 godina staro auto a imas klija za ispod 4 hiljade dizela 2012 godiste jbg.

5. I sto b5.5 ne mozes da nadjes a da nije terao drva iz sume i presao milion ipo kilometara

6. Nek uzmu Alfu 159, al nek ostavi Jugića u tom slučaju. Za rezervu.

7. Kad si dobio ovo treće dete i kako se zove

8. Citroen je u pitanju

9. Šalim se Grande Punto haha

10. Boh, Rađ se sigurno pita jesu li ova 2 benvea braća

11. :D
    https://youtu.be/qCs5uxL9350

Inace i dvojki je bilo sa CD plejerom, samo u video su po jedan model stavljali i do sestice osnovni jbg.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.