Automobilizam

1. Eto vidis, prejako auto, samo mi odje nijesmo dovoljno prosvijetljeni kao vi sto radite vani pa da skontamo to.

2. Moguće. Mada gledam cene nešto ja bih radije oktaviju uzeo. Čak pošto je i reno u igri bio i megan novi mi izgleda solidno (ne znam kakav je ovako uopšteno), mada je za te pare 1.2 tce i skroz klot oprema.

3. Gtd izdrzavas li sa mikijem ovuda

4. Xaxaxa nije lako xD

5. Pa ne znam Miki nekako je reno bas auto sa kojim ces se izdvojiti iz mase, nekako je bas po tome cuven.
    Vi sto radite vani i nijeste prosjecni Srbi vjrv to mnogo bolje razumijete.

6. U mozambiku xd

7. Ali ipak 7 godina garancije znaci dosta. Kazi nam da li si citao po foruma o tome? Koje je ustaljeno misljenje po foruma da li si mogao zakljuciti?

8. Pa 7 godina je na kiu valjda?

Ja otkako posecujem ovaj forum sve vise razmisljam da uzmem senika na plin haha

9. Hahah ne drkajte Mikija dusa je on

10. E o službenim kolima pričamo, neću ih privatno voziti, isti mi kurac manje više šta god da su uzeli. A što se izgleda tiče, sad će u subotu da ga uciganče sa onim reklama firme.

Uzmi reno trafik imamo i njih 2 komada, odlični su za vukljačenje koječega.

11. bitno je da si u pasatu izdvojen iz mase. Iako je masa kloniranih fau veova al jebiga, pasatu se u zube ne gleda osim ako nije cc, njemu rispekt.

12. Reno senik bas taj motor i bas taj plin jako dobre je ocjene pobrao po forumima, ali ne ni blizu kao legendarni e36 i w202. Ali ipak izdvoj se iz mase i reno kupi jbg.

13. Skocimise plavog pasata sa limenkom red bula vozim bas se onako solidno izdvaja iz mase. Skoro kao tvoj aston martin

14. Crnog pasata sa bocom rakije vozim jbg mislim da je jace evo ne znam.

15. Samo ako nije loza

16. Jos ce se jace izdvajat samo rotaciju da mu kupim

17. Range roveri su nam službeni, mada se mi svakako izdvajamo sa crno žutim tablicama i CD naljepnicama, jebiga xD

18. Pa i nije ti neko izdvajanje realno, dal si jedan u 50 ili jedan u 5000 isti je kurac. Mene npr od sledece nedelje nosi moj terminator samo da zavrsim carinu...
    https://i.imgur.com/DPjyjWU.jpg

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.