Automobilizam

  1. тешко је наћи гајбу са вц шољом и веш машином јебига, нису они навикли на то

  2. Zavisi od vrste varenja, od 0 do malo. Manje nego rudari recimo, zanemarljivo. Bez maske nema potrebe duze vremena variti, a i tad boli glava samo.

    Е Борис Брејча, већ дуже време обраћам пажњу на твоје свезналачке постове овде и попушаје објашњавања ствари у које се ти, дечко, једноставно, не разумеш. Хоћу рећи, не знаш где си шупаљ и ако мислиш да можеш да радиш нешто и да знаш суштину посла тиме што те је професор са још 20 студентских гована прошетао кроз фабрички погон или градилиште па си имао прилике да видиш људе који заиста нешто раде- мало си се зајебо.

    Мислио сам да искулирам али био сам превише ИСТРИГЕРОВАН јер константно серендаш по форуму о стварима о којима немаш благе везе, а трипујеш да имаш и дајеш људима овде непотпуне, површне и нетачне одговоре на њихова питања, гованце студентско нерадничко.

    Тако да сам осетио потребу да ти морам стати на реп и ДИСКРЕДИТОВАТИ. Прво, не постоје врсте варења, машинство није зоологија већ ПОСТУПЦИ ЗАВАРИВАЊА. Електролучно, ЦО2, аргонско и други али то су они које сам ја радио, и за која имам сертификат Института. Него није то сад важно, обратићу пажњу на твоје "знање" о дугорочним и краткорочним последицама варења на здравље заваривача. Прво дал си ти дечко нормалан кад помињеш варење без маске, то је океј ако се хефта неки лим на лим што траје пар секунди, а и тада се окрене глава и дланом заштите очи јер ако гледаш у вар збирно пола сата током читавог дана, исте ноћи ћеш се пробудити од ужасних болова у слепоочницама, челу, а очи нећеш моћи ни да отвориш од печења, бола, црвенила и суза. То може да потраје и цео следећи дан, зависи колико си дуго излагао очи. Да се ради без маске, заваривач би ослепео за месец дана.

    Затим, последице по кожу. Уколико не покријеш сваки милиметар тела кожном хтз опремом, а лице заштитном маском, и дохватиш швајс апарат, сва подручја коже која је била изложена ув зрацима вара изгледаће као да си их држао на врелој рингли, плус што вар пршти на све стране па ти улазе жишке на најневероватнија места, низ леђа, низ стомак, у ципеле, у рукавице итд.

    Аргон је гас који служи да формира заштитну атмосферу око вара и спречи оксидацију челика. Исти посао обављају и ЦОА и премаз на електроди за електролучно тј шљака. Аргон је канцероген и може да изазове рак плућа.

    Да не дужим више сморих се јбт, поента је да си ти дечко дебил и фино бих те замолио да не лапрдаш више о нечему што си само видео на екскурзији или како то ви зовете-пракса лол

  3. Специјалиста у Немачкој да има плату шефа магацина, и овај торазулу неки билде тежак изгледа. Специјалиста са ц1 немачким и положеним њиховим државним испитом није испод 4к да не причамо о 14 плата и тако неким ситницама. Тамо се нико не хвата ни за шта без 10е сатнице а то што ти причају гастоси отприлике је исти ниво говнарлука ко твој, мислим да се разумемо. Кукање најбоља песма

  4. Ти ми дугујеш 2-4 извињења, мсм

  5. Srećna nova jebem ti staru hahahj

  6. @Duh Proslosti

    Da si koristio masku za varenje na vreme sad ne bi bio slepac. :-)
    Sve najbolje u Novoj Godini tebi i tvojima!

  7. Ма јебем ти фамилију у пичку, пишеш ћерка и жена великим почетним словима, а овамо се хвалиш како јебеш курве по викендицама на Сребрном језеру.

    Бохоре
    https://media.giphy.com/media/qrsVHjq3Kh97O/giphy.gif

  8. е брате а озбиљно ваља ли 520и 20 година стар

  9. како сте дошли до варења јеботе

  10. A da, pisem jos reci velikim slovima a neke i namerno malim, lepo je sto si to primetio. Takodje je lepo sto pises cirilicom, ja pokusavam da nateram sebe ali sam lenj.
    Nije lepo sto si mi opsovao familiju, moze to jako lose da ti se vrati.

  11. Јел ти то мени претиш мајмуне?

  12. Zasto me to pitas, osecas se ugrozeno?

  13. Питам те јел ти то мени претиш, мајмуне?

  14. тебра не знам ко си у оригиналу али мораш да знаш да торозулу коље ајкуле по аустралији зубима

  15. Kolko ti keša imaš za auto?

    A znam lika što je varioc, ima neku prejebenu masku od par soma evra, kao onaj elijen izgleda. Kaže da štiti skroz.

  16. Ja mislim da je najbolje da se nadjemo licno, ako se slazes?

  17. Ajde Maestro majstore provokacije koji svakog umes da ubodes gde treba, smisli nesto... :-)

  18. Марко
    е брате а озбиљно ваља ли 520и 20 година стар

    Марко
    како сте дошли до варења јеботе

    Valja, odličan je motor. Samo pazi, pre ristajlinga (99' valjda) je 2.0 i 150 ks, a posle ristajlinga je 520i 2.2 i ima 170 ks. Znači registracija bi ti bila 50+ ili 60 000.

    Pričali o platama, pa je ispalo kako varioci imaju ogromne plate, a ne troše zdravlje na tom poslu.

  19. Onda uzmeš 97' godište, a pošto je 20god star računa se u oldtajmere i registracija je tipa dvajes iljada bez obzira na kubikažu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.