Automobilizam

  1. Ne mora. Rekao sam mu samo onako, da obrati pažnju.

  2. Dusu proslosti sjajna opaska napisati nije vrsta nego postupak zavarivivanja. Da bi mogao da dokucis sustini treba ti malo vise od barona sa kapom deda mraza na slici. Treba da shvatis sta sam pominjao kao posao i da razmisljas o tome. Nisam mislio da moram pisati ali ko jebeno misli da je dobro da gleda u var 24/7 i da vari bez maske. I ne prica se o variocima u fabrici vagona.

    Druga stvar je sto se zapodenula prica o necemu za sta ti imas licencu, pa se osecas do jaja hepi oko toga.

    E da, jedan lik sto mu varnica upala ispod odela, cuo sam da je umro jbt

  3. Sad sam skontao da si vrv neki tilmo dupli sve najbolje tebi i tvojima..i boze zdravlja jos jedan sertifikat u novoj 2018

  4. Jesi lud ti jbt, kaki dupli kojkurac.

  5. Ne tvoj da mora tvoj biti vise u funkciji prideva sam napisao tilmo

  6. Маркони, нешто не верујем, јер помиње дестинације типа Обедска бара и Гружанско језеро, распалу Ниву и румунске курве

    Борис Брејча, донт ча. Поента приче се не врти око заваривања и мојих сертификата, нити да ли сам ја хепи јер је тема нешто за шта сам стручан, на шта ти (не)намерно покушаваш да пребациш фокус, поента је да идеш унаоколо по форуму и просипаш дезинформације, неко ко се иоле разуме у машинство и грађевину може да примети колико немаш појма ни о једном ни о другом, колико су ти приче на те две теме шупље, климаве и површне.

    О начину на који се долази до суштине посла сам ја већ објаснио у том посту много боље од тебе, а са много мање труда, као што уосталом и апсолутно сваки други конкретан посао радим једно 70 пута боље од тебе. На тих пар испита које си једва положио ти се пишам, да имам таквих амбиција завршио бих твој јебени факултет у дупло краћем року од тебе и са дупло бољим оценама.

    То твоје понашање је што се мене тиче и очекивано, ниси ни прво ни последње надобудно студентско говно које мисли да је попило сву памет света и да може да ради све оно што види јер побогу то изгледа прелако из перспективе посматрача. Још пасуља ћеш морати да испрдиш да би улазио у неке дубље и детаљније расправе на било коју тему.

    Срећна нова година!

  7. Аргон је гас који служи да формира заштитну атмосферу око вара и спречи оксидацију челика. Исти посао обављају и ЦОА и премаз на електроди за електролучно тј шљака. Аргон је канцероген и може да изазове рак плућа.

    čekam Cou da potvrdi ovo

  8. Ahahaaha

    Jos malo pa ce 2018. (strana) (na ovu temu mislim)

    Srecna nova ispratismo staru duse proslosti polizes nam karu!!!1

  9. Hahahaha nije vrsta varenja nego postupak zavarivanja hahaahha reci ovo variocu bilo kom da ti samar lupi odma

  10. Неће ниједан јер цене себе и свој посао. Иначе планирам да отворим тему даун лига вукајлије и ти си на тој табели троножац само да те обавестим, и то дебело заслужено хахаха.. Него још разрађујем систем бодовања итд

  11. Nova godina je podignite atmosferu malo pozz

  12. Nemojte se svadjati

  13. колика је јебачина од 1 до 10 што се тиче увоза кола из њемачке?

  14. Pa za tu siću od para što imaš, ne isplati se.

  15. Hahaha pa ovo je rssni jebeno? Ajde bezi bre u kurac debilcino

  16. ма какав расни

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.