Prijava

немој зајебавати, може сто посто позади, видео сам то десет пута кад су објашњавали у медијима. биле су и слике и графикони, нема шансе да сам погрешно видео.

Trazi atest direktno od proizvodjaca, ako nema ovlasceni distributer ovde zahtevaj da salju dopis fabrici u, nadam se, nemackoj. Sa tim u amss i platis taksu neku i cao. Ne prelazi ti sve soma-dva dinara.

па хоћу, али кажу ми да не може. неће амсс да изда атест за старе фолије, него морам да скинем ове, па да уградим нове и за нове могу да добијем атест. тако су ми објаснили на техничком. мораћу да идем до амсс да проверим да ли је тако.

ако не верујеш мени, ево ти рендом слика са нета:
http://www.registracija-vozila.rs/images/stories/normativi-za-zatamnjivanje-stakala.jpg

Pa vjrv izmijenili jer solidan prihod ce donijeti spustanje sa 100 na 70% + atest xD
Odje stvarno nema atesta i mogu 100% nazad ali zato naprijed ne smiju nikako i gledaju to. Skoro je bila akcija bas, sve sam spustenih stakala prednjih vozio i pojas obavezno da ne zaustavljaju jbg sve po sirotinji ehhh

Zobs do 2012-e je dozvoljavao 70 pozadi i 25-30 napred, sad vidim da je to izmenjeno a nisam ispratio jbg. Pozadi moze kolko oces a napred 30% ukljucujuci i fabricki tonirana stakla.

atestiranja folija za auto-stakla od 2018. godine

1. Saglasnost proizvođača za ugradnju folija: Ova potvrda se može izvaditi kod bilo kog ovlasćenog dilera, odnosno uvoznika automobila za Srbiju. Cena potvrde je od 0 do 3000 dinara, u zavisnosti od porizvođaca.
Prilikom ugradnje folija u Black Glass-u, saglasnost proizvođača se dobija besplatno za sledeće marke vozila:
Mercedes, BMW, Skoda, Ford, Volvo, Infinity, Mazda, Hyundai, Citroen, Renault, Nissan, Dacia.

2. Dokumentacija o ugrađenoj foliji: Prilikom ugradnje folija, ovlašćeni servisi su u obavezi da dostave svu potrebnu dokumentaciju o foliji, pri čemu se između folije i stakla postavljaju nalepnice kao potvrda tehničke ispravnosti folije. U Black Glass-u, ova dokumentacija se dobija besplatno uz ugradnju folija.

3. Atestiranje ugrađenih folija u AMSS-u: Sa pomenutom dokumentacijom se odlazi u najbliže predstavništvo Auto-moto saveza Srbije na pregled dokumentacije i slikanje vozila. AMSS dokumentaciju predaje Agenciji za bezbednost saobracaja. Taksa koja se placa AMSS-u iznosi 2400 dinara, dok taksa koja se placa Agenciji za bezbednost saobraćaja za obradu dokumentacije iznosi 3300 dinara. Nakon nekoliko dana Atest se može preuzeti u AMSS-u.

NAPOMENA: Atest za folije se vadi samo jednom i traje koliko i folije na vozilu. Dakle, pomenutu proceduru nije potrebno ponavljati prilikom svake sledece registracije vozila.

E sad, ako vec imas nalepnicu izmedju folije i stakla onda ti savetujem da odes u blek glas(tu sam i ja ugradjivao) i da ih pitas samo kolko da castis da ti daju sve ove papire pa da ides u amss a ako nemas onda moras da skidas i ugradjujes ponovo

E sad, ako vec imas nalepnicu izmedju folije i stakla onda ti savetujem da odes u blek glas(tu sam i ja ugradjivao) i da ih pitas samo kolko da castis da ti daju sve ove papire pa da ides u amss a ako nemas onda moras da skidas i ugradjujes ponovo

да, то је то и мораћу да их уграђујем поново дефинитивно.

Mislim da je sad svima jasno kako je to jedna ozbiljna firma

Da luksova firma ima partnerstvo sa tata-om sad bi dobili link istrazivanja da su klima, centralna brava i podizaci stakala potpuno nepotrebni za automobil hahahaha

Novi linkovi tek stižu malo kasnije, da vam dam vremena da absorbujute 24-tu poziciju Volkswagena ;o)

To je neki novi svet u kojem je neki programer, peder, vozi korejski auto i depresivan je-kul lik.

Ili prijus haha

Lukse pls mi reci gde je Bmw na listi ja ne znam engleski

Pseto, šta fali prijusu, ekstra ekonomično auto.

Box, ima lista dole, ne treba engleski brt.

I uz sok se mozes odlicno provesti

Ne mogu da vjerujem da neki nece ni da otvore istrazivanje koje dokazuje kvalitet korejskih vozila
Zato smo i tu dje jesmo

A1 novi
youtube.com/watch?v=UiYI5sXBV4s

Samo benzinci idu u njega