Trebao sam napraviti foru na oglasima - vozila baba do pijace :(
Volvo je sad negdje u obliku kocke kontam, recikliran. Kupićemo drugog, nisam sad u mogućnosti, imam dosta nekih nesređenih poslova životnih da razmišljam i o autima :)
Idi, vidi, proveri. Možda mu ništa ne fali, a možda je sastavljen od 3 komada koji su na različite načine bili obavijani oko bandera.
Recimo, nisam gledao bmw, ali 1.6 thp motor koji ide u pežo 308, 508, 3008, 5008 je valjda bmw-ov ili rađen u saradnji sa bmw-om pa ide i u mini kupera ili valjda u neke manje bmw-ove, je kontam neki težak krš, pun kurac kola koja su ispravna, ali im je cena tipa 40% niža od modela sa npr. 1.6 eHdi motorom. Vidim i po forumima da osipaju drvlje i kamenje na taj motor.
Ne razumijem kako generalno ovaj model i ova godina proizvodnje moze imati ovako nisku cijenu jer rijetko koji prelazi preko 15k. A npr bmw 1 istog godista ima istu cijenu. o.O
Mora da su ovi GT modeli kurcine gole, jer ne vidjam ih cesto na cesti a i nije mi mozda na mjestu ovo poredjenje bmw 1 i 3 pa i audi a1 ima cijenu kao a3 jbt
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Koji? Šta si sa V50 uradio posle udesa?
330d cabrio 2008. godina
Jbt sad sam skontao da nemam nijednu fotografiju njega sem kad je baba moja izrazila želju da sedne u kabrioleta, nije se nikada vozila xD
https://i.imgur.com/LeGF8se.jpg
Trebao sam napraviti foru na oglasima - vozila baba do pijace :(
Volvo je sad negdje u obliku kocke kontam, recikliran. Kupićemo drugog, nisam sad u mogućnosti, imam dosta nekih nesređenih poslova životnih da razmišljam i o autima :)
jel onaj vw eos gej auto ili ne?
Gej
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13300570/fiat-500-14-cabrio-sport
ovaj je manje gej od eosa
Bozo Vorotovic bratina moja
Koliko sam samo casa slomio uz zenu bogatasa ehhh
Ima u gradu jedan profi bilder, uzme od žene ovog fiću tirkizne boje, bukvalno mu ramena vire kroz oba prozora xD
Pocela akcija trotoar. Novi nacelnik komunalne, idu redom i slikavaju sve koji nepropisno parkiraju. Sreca pa mi jos nijesu gotove tablice xD
koji je najbolji za grad, da bas malo trosi, moze i na gas, a da je momacki i da se ribe loze?
Mitsubishi Eclipse
Pez TT Audi
1.8T matera za plin
Fiat barchetta
Bmw 318 GT 2014 180000km. Samo 13k eura, sta je razlog tako niske cijene, nisam upucen u BMW a razmisljam o kupovini?
Idi, vidi, proveri. Možda mu ništa ne fali, a možda je sastavljen od 3 komada koji su na različite načine bili obavijani oko bandera.
Recimo, nisam gledao bmw, ali 1.6 thp motor koji ide u pežo 308, 508, 3008, 5008 je valjda bmw-ov ili rađen u saradnji sa bmw-om pa ide i u mini kupera ili valjda u neke manje bmw-ove, je kontam neki težak krš, pun kurac kola koja su ispravna, ali im je cena tipa 40% niža od modela sa npr. 1.6 eHdi motorom. Vidim i po forumima da osipaju drvlje i kamenje na taj motor.
Ne razumijem kako generalno ovaj model i ova godina proizvodnje moze imati ovako nisku cijenu jer rijetko koji prelazi preko 15k. A npr bmw 1 istog godista ima istu cijenu. o.O
Mora da su ovi GT modeli kurcine gole, jer ne vidjam ih cesto na cesti a i nije mi mozda na mjestu ovo poredjenje bmw 1 i 3 pa i audi a1 ima cijenu kao a3 jbt
To je sminkeraj neki koji nikad necu razumijeti
Kupi sta se tebi dopada prijatelju
To je ta cijena jer grdan je jbg. Jeftiniji od limuzine, skuplji malo od karavana. Dodatno nesto je jeftiniji 2.0 bmw zbog lanca.