Automobilizam

1. za tebe mi nekako ide nissan juke

2. koliko bedan i nesrecan treba da budes da kupis auto na kredit od 10k evra da ti samo stoji parkiran i da ga vozis jednom godisnje, al samo da komsije kazu vidi ga ima dobru platu ima dobra kola ni ne vozi ih....bas onaj sirotinjski kompleks u najjacem obliku

3. Zavisi kakav si sa lovom shomy. Za te pare mozes uzeti x5m ili ml 55 al sigurno da ti nije isplativo stoga Santa Fe ili Pathfinder

4. Izmjene i dopune zobsa

Zatvorska kazna je predviđena za vožnju pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od dva primila i većoj, odbijanje alkotestiranja, prekoračenje brzine za 90 kilometara na čas i više van naselja, odnosno za 70 kilometara na čas i više u naselju, ako na raskrsnici koja je regulisana uređajima za davanje svjetlosnih saobraćajnih znakova prođete svjetlosni saobraćajni znak kada vam je tim znakom zabranjen prolaz (prolazak kroz crveno) najmanje dva puta u deset minuta, upravljate pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Dodatno i za neregistrovano auto ide se u zatvor

Uvode i zabrane, tj. ne oduzimaju vozacku fizicki nego vidi da imas zabranu kad provjeri na motorolu. To je prednost radi inostranstva npr.
    Ako uhvate pod zabranom isto zatvor

Zatvori i bez ovoga puni skroz, sad ce se cekat po godinu min sig

5. Mi u federaciji bojkotujemo Panameru 4s i Octaviu VRS

6. Gtd, za te prekršaje je predviđena zatvorska kazna u sklopu novčanih. Znači sudija može da te rebne po džepu ali i pošalje u zatvor.

U 99.99% su to kao i do sada novčane kazne.

7. Isljucive zatvorske kazne su za gore citirano

Ako prihvate naravno, predlog o izmjenama i dopunama je ovo

8. Gtd je l ovo za Srbiju?

9. A dobro, ja sam pričao za Srb.

10. Jos jedna novina
    Od sljedece godine zimske gume moraju biti na svim tockovima. Eto jedna pozitivna promjena.
    Danas palo preko 30cm snijega, temperatura nulu ne prelazi, mnogi van puta zavrsili jer vece auto od npr. golf klase prezajebano je uloviti sa ljetnjim nazad.

11. Jel me jebes da neko ne mjenja sve gume habahaha

12. A sta je razlog ima neku čar kad su dvije ljetne dvije zimske ili je cisto sirotinjski?

13. Pa zavisi, ako ti je to jedino auto onda je sirotinjski. A ima čar jbg, ne kao sa zadnjom vucom doduse, ali sasvim solidno za kroz grad npr.

14. Za Gtda mog prijatelja melem za oči

15. jel postoji golf 5 cabrio il ima samo onaj eos?

al je wrangler vrhhhhh stvar, i to onaj do 1995

16. нову супру избацује тојота у сарадњи сам бмњом не дјелује лоше
    https://preview2.netcarshow.com/Toyota-Avalon_TRD-2020-hd.jpg

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.