Thilmo, budi pazljiv sa e90, zale se ljudi dosta na njega. Na koji motor i sta, nisam siguran jer se ne razumijem u BMW ali znam da je bilo neki zajebancija
Greda u patosu je li? Pa u limuzine osim vartburga i mozda jos poneke se sjedi u sredinu zbog toga rasirenih nogu i nikad nije srednje sjediste isto kao ovo iza vozaca ili suvozaca. Samo kazem, nemam obicaj pozadi da sjedim, posebno ne u sredinu kao mlada medju djevere
Mpv je rjesenje, ravan patos i tri jednaka sjedista, poz za tilma odgovornog vozaca
E, dobar savet je dao ja mislim prov. Elem, uzecu E90. Odlican odnos cene i kvaliteta.
A i ja predjem 2k kilometara godisnje tako da mi.je svaki ok. Xd
Thilmo, budi pazljiv sa e90, zale se ljudi dosta na njega. Na koji motor i sta, nisam siguran jer se ne razumijem u BMW ali znam da je bilo neki zajebancija
Ja samo benzince uzimam. Tu nema greške. Troše dosta al ja i ne vozim mnogo.
Da li da ga uzmem, bio bi prvi u grad?
https://images.carscoops.com/2019/01/88083db1-2020-vw-golf-1-768x430.jpg
https://images.carscoops.com/2019/01/fe2ab13b-2020-vw-golf-2-768x415.jpg
Hahaha ja sam jucer pazario Golf 7..
Uzmi ako je Gtd
Ma ne vrijedi, cekaj ovu supru samo dok se provoza na nurburgringu
Supra je grdni z4, ne svidja mi se nikako
Plidu je li 7 gtd
2.0 TDI 150hp 2015 koza xenon, fina oprema
Dobra toj kola, mada ako imas kola s preko 3000 kubika najbolje imas dvoje kola jedna za ekonomicnu s 1.2 ili 1.4 i druga koja sam naveo.
E, dobar savet je dao ja mislim prov. Elem, uzecu E90. Odlican odnos cene i kvaliteta.
A i ja predjem 2k kilometara godisnje tako da mi.je svaki ok. Xd
Al zašerafaj točkove dobro.
Da li da ga uzmem, bio bi prvi u grad?
Garant su počeli sa porudžbinama već.
Dobra toj kola
Ok.
Pa Plidu ako si polovnog uzeo sad je pravo vrijeme jer si vozio sedmicu dok je bila aktuelni model, dobro si postupio
Osmica nece jos pola godine jbg, ali vozis prvu u grad
Ma idealno druže, 90000 prešla, ništa strašno.
Vozit je 2-3 godine onda je ovdje prodati, dobro se drže cijenom.
Najisplativije sig
Juče išao na neku pijanku taksijem, najnoviji pasat. Brate, nazad mesta za dve osobe. Ogromnu gredu ima izmedju sedišta. Koj će mu to kurac uopšte?
Ne znam za sta to sluzi u passatu ali kod porsche panamere je to dodatna oprema, imas kao kontrolnu tablu na tome ono namjestanje sjedista klima i sl
Greda u patosu je li? Pa u limuzine osim vartburga i mozda jos poneke se sjedi u sredinu zbog toga rasirenih nogu i nikad nije srednje sjediste isto kao ovo iza vozaca ili suvozaca. Samo kazem, nemam obicaj pozadi da sjedim, posebno ne u sredinu kao mlada medju djevere
Mpv je rjesenje, ravan patos i tri jednaka sjedista, poz za tilma odgovornog vozaca
japanski automobili jedino mislim da nemaju to
Pa to, greda u patosu. Kao da ima pogon na zadnjim točkovima. Al greda široka i skoro u visini sedišta.
A opet Pasat je to, najnoviji. Pa jebemu mater makar bi trebalo tri osrednja čoveka da sednu nazad bez da jedan širi noge.