Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
neko mi pricao da je to zato sto su niski a veliki automobili a treba da se prebaci pogon na zadnje tockove.
cak i kad je prednja vuca, imas modele recimo sa 4x4, a ne prave razlicite sasije sa jedan i za drugi model.
Imaju japanci
Transmisioni tunel ima svaki 4x4 provjeri da nije i taj passat thilmo ako je moguce a ako je novi vrlo vjerovatno da jeste jer su kupci u fazonu "oću sve" kad vec kupuju nov
4motion
Pogon na zadnjim tockovima znaci mnogo presvega ovaj sneg kad se pojavi, pa se kola znaju zaglaviti.Nego koja su tako dobra kola sto imaju pogon na zadnjim tockovima.
A nemoj druže ovde biti debil
Izijema imamo da je genije, Labkova da je lud ti samo možeš biti trajno banovan
Пријатељски савет
Никад не купити шпанског пунта сеат ибицу
Јеботе бољу опрему сам имао на 10 година старијем полу......... нема ни централну браву на пуњењу за гориво, но морам кључем да га откључавам и закључавам када сипам гориво...... 2014 годиште.....
Aaxaaxax a mora da imaju modeli koji mogu
S jačom opremom
Seat Ibiza i Fiat Tipo su najoskudnije opremljena auta na svijetu.
брате у наааћој опреми нема чак ни екран унутра, него се учука џипиес навигација у контролну таблу. А тек оне пластике језиве унутра........ ма криминалан ауто ја да ти кажем....... само још да видим каки је овај 1.2 тди, ако је и он смеће оде ово шпанско срање на огласе
A ne razumijem ko to kupuje vani. Okej ovdje ono raja generalno nema novca ili neka djevojka oce malo a novo auto jer ta auta da ga jebes 2014/15 nije moglo puno preci em sto se ne isplati ici na bilo kakvu duzu relaciju jer nije uzitak putovati em sto ga niko ne drzi u vlasnistvu dugo.
Eto recimo da to sto su vecinom presli 40k km za 5 godina je jedina pogodnost nekome ko zeli da prodje jeftino sa kolima. Generalno su ta mala auta glupa i skupa
https://vukajlija.com/mali-stedisa/677782
Hahahah a kad sam vidio ko je autor u odabrane sam je bacio
Znam čoveka što je kupio novu Ibicu NA KREDIT
Gtda žiga srce sad
Emotivno je vezan za taj model, pre novog je imao 2003. i zvao ga je Sejo
Ja bi voleo rado uzeti neka od onih kolca s dvoje sedista sto ih vidim tako mnogo mi se svidjaju
Pa dobro, i tilmo kupuje stari neki bmw na kredit xD