Automobilizam

1. На питања не одговараш у ректум те ј б м

2. Ma jok boljo, nema magle od novembra. Mada bih zabranio sva stara auta. Sta ce ti auto koji kurac ako nemas para, vozi se prevozom

3. pa kad ga vec imam, a i trosi tipa 4,5 litre ko skuter da vozim, za po gradu milina

4. Посебно у Требињу масу људи има по три таква говно аута а немају ни за хљеб. Фино сиротиња да се вози градским превозом или нек иде пјешке па да и ваздух буде чистији. Биће цијела јужна Српска као Панчево због јебеног Голфа двојке.

5. Pez većina volana jedne te iste marke pasuju nutevi. Nisam otvorio tvoj link al znam da sa e36 tipa može na e39
    Ako je multi problem je na oznaci zadnja 3 broja moraju da budu ista zbog koda nekog bla bla

6. 3 klipa kad je i 7 litara

7. Pez, uz ove sportske volane mora da se kupi adapter tj glava kako ko zove. Njega prvo fiksiras i onda zavidas volan u rupe.
    Zadnji put sam to radio taman golf 2 kad sam vozio. Samo sam se zajebao malo jer sam kupio volan bez sirene jbg isto izgledaju. Kad bih htio da ga registrujem morao bih fabricki volan vratiti.

8. pa dobro znaci nije nista preterano komplikovano...

a da, najjace sad da kad bi me zaustavili panduri da bi me smarali za volan kao nije ti registrovan?? :D

9. Kako su ovi Hercegovci postali osvijesceni otkad peru serpe u Dubrovnik.
    Sta mislis o pusenju na javnom mjestu, Boljo? Cigareta naravno, ne kurceva sa kruzera npr.

10. Nije komplikovano. Samo bi valjalo vidjet adapter taj koliko siroka guma treba, estetski da se uklopi, izguglaj ako dje ima sa sportskim volanom.

Ne za volan nego ne mozes proci tehnicki bez sirene haha

11. Tj ne mozes izguglati evo na oglase gledam, izgleda da ima vazdusni jastuk, pa vjrv zato nidje na zapad ne stavljaju ove gole sportske u njega.

12. 207 kabrio je mnogo lep auto, al je zenskast
    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12689003/peugeot-207-cc-kredltlful

volim mala kola zakljucili ste..

13. generalno 207 je lep, pogotovo kad ima neke felne dobre, neki manji mini spojler nazad itd

14. Prilicno lijep auto, ali ne svidja mi se ta unutrasnjost kod francuza.

15. Al pazi ovog novog 508, izgleda ko aston martin al jbg

16. da li sam jedini koji ne moze da poveze Pezosovu pojavu na sajtu sa Smartom?

17. Otrcana fora, ali ''da bi mogao da se nalakti na oba prozora'' verovatno.

18. бохор пичка

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.