Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Da li je moguce da nekako covek sam ispravi limariju na kola ukoliko ih tako negde cukne,mislim cukovima i brenerom da se ispravi limarija, stim sto me od brenera stra da neupali kola, a zagrejana limarija se svakako lakse cuka i ispravlja.A na ova novija kola jel moguce da se skida katalizator, jer imam osecaj da mi upropascuje motor?
Braco, trebaju mi oba retrovizira za hondu sivik 2009 svemirca. Ako znate nekoga ko ima ili nekoga ko zna nekoga ko zna nekoga javljajte da resavam ovo nekako
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13919673/renault-clio-rs?fbclid=IwAR3vMkSRrnuMlAtEAnzEAbzfB7FqX3gmgWXLXiqvuwsJRXwq1UtSI_IAqUk
Ne kontam u čemu je fazon da napraviš k'o fol hot heč i da staviš automatik u njega.
kolko su dobra ova mala kola kad su ovako nabrijana...abarti, opc itd itd kako se vec zovu za vw, pezo itd itd
e djoks stajl, kako te sluzi ta honda? kolko trosi
Ali kad miki koji vozi kao prosjecna baba kaze ko fol hot-hec, kao ne ispunjava njegova ocekivanja i zahtjeve vozacke pa ga ne priznaje haha.
Da ne pominjem automatik, koji odje je sig dsg i boga nema da neko presalta prije njega. Ali trebali su pitati random nubinu u Pancevo za misljenje, ipak vozi neki automatik sa tri stepena 20 godina star.
Pez, od novijih samo abart sam vozio 500 i to samo jednom. Podupravlja ako te to interesuje, jbg sva masa u nosu, ali auto je bas fora, mali momacki, lagan, brz, lijep, zvuk brutalan itd
Ne da ga ne priznajem, boli me kurac za njega, generalno mi ne ide automatik u malim kolima.
A ko je nubina, nije tvoja stvar. Drugo nemam automatik (jedino službeni i ako je baš model koji nema sa manuelnim valja ili ako baš leva nije u funkciji pa za neko vreme da se pređe), uzeo sam s60 2006. godište. Nije za trke, ali nije ni loš.
ja sam se vozio u klio rs, nisam ga ja vozio, al ono leti ko raketa
abart ficko je predrkan al kosta ko garsonjera
Da, vozim automatik zato sto lijeva nije u funciji haha. To ti je pricao djed-pasenog ratni invalid inace, da li sam pogodio?
Miki, da li si svjesan da vozac kao fizicko lice boga nema da presalta brzinu prije nego eto dsg? Sto opet malo mladje je od djeda-pasenoga, ima ga golf 15 godina star.
Da li si svjesan da danas mercedes ima automatik od 9 brzina, leksus od 10 ako ne grijesim. Samim tim motor radi cesce na optimalnim obrtajima. Samim tim potrosnja manja je nego kod manuelca, eto usput receno.
Audi a8 ima 9
Od 2015
Na žalost moram se složiti s mojim prijateljem Gtdom
I ne na žalost jače od 30 godina imam nemaš ti tu šta
Gtd uporedjivao sam skoro menjac iz Tuarega i X5
Ispisacu kasnije
2019 je jbg, dominantan automatik je debelo. Manuelni za one zaostale xxD
Pez, klio ne znam model kako se zove, onaj sa motorom iza vozaca, prije nekolike godine na prodaju bio odje, sad da me pucas ne znam, mislim oko 10 hiljada.
A imao sam nekad, za trke kupljen swift gti, onaj bas bas stari. Kad sam ga kupio zakljuca mi kljuc unutra, morao sam da ga obijam haha. 1.3 motor, preko 100ks, mislim oko 800kg. Raketa mala, prejak osjecaj
Isto su bili 106 reli, 206 gti, polo g40, kasnije gti itd. ne znam godiste gledas
Reno Clio Wiliams
pa ovaj clio je clio rs, 200konja ima i bas onako nabrijano izgleda
AL OPET SRANJE JER SVI ONI TROSE KAO TENKOVI, JA SAM EKONOMICAN JER SAM U KOLIMA 3-4H NA DAN PO GRADU ZUJIM, al bi najvise voleo tako neku zujalicu ili honda civik r type
sad cu da vidim dal ima na kupujem prodajem takav
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13298463/renault-clio-rs-197
evo ovakav
Bohore ajde pljuni mi na touareg, cekam te
Uu abarth ima strasno dobar exhaust sound, kad krene da prducka ko rs3 jbt
2019 je jbg, dominantan automatik je debelo. Manuelni za one zaostale xxD
secam se jednog razgovora gde gtd meni prica da nemam pojma kad sam reko da automatici bolji od manuelnih danas i kako nema voznje bez manuelnog i da nemam pojma
sacu vidim dal mogu da izguglam to