Automobilizam

1. Fiat Abarth se uzima kad u garazi imas jos 2 auta po 25k eura minimalno. Ne mozes voziti Abartha svaki dan, to je ono ajd odoh malo vristim po gradu, uletis u 500 abarth i kruzis glavnom 20 krugova

2. Zato kad nadjes Fiat 500 Abarth a da je presao preko 30k za 5 godina, to je neka sirotinja vozila. Abarth iskljucivo za zajebanciju sa drustvom po kraju ili centru

3. Izvini druze bez ljutnje, ali u cemu da vristi sa 135 konja i 1.4 motorom?

4. Pa ne mora da bude naj nego kupujem ono sto je za mene naj xD
    Stvari se mijenjaju, jbg u pravu si. Eto ka ovaj klio rs, ovaj Pezosov manuelni, sad ne znam da li manuelni uopste i nude. Jbg, postao je superioran automatik previse. Eto cak i u renou koji je do juce imao jedan od gorih uzimajuci u obzir vrijeme saltanja, potrosnju itd.

5. https://youtu.be/FPaTE3fygwo

O ovome govorim; ove pezosove sam samo otvorio da vidim cijenu

6. sta cu kad ne volim velika kola

7. Gtd moram ti priznati da je vagen za nijansu ispred Bmw kad je menjač u pitanju. Nijanse su u pitanju svakako al čini mi se da se bolje odaziva tipa milisekunda brze i da bolje prihvata brZinu kad prebaci
    E sad Bmw ima presjajnu opciju dupli kikdaun ili kako se zove kad odjednom zgazis do kraja prebaci za jednu nize a kad zgaziš gas do pola pa pustiš i zgaziš do kraja al brzo moraš spusti za 3 niže ako treba da bi potegao najbolje što može u tom trenutku
    E to je preljepost

8. Pa abart radi fore se vozi, mali i spusten, felne velike, lijep, brz, bucan, neudoban, nepraktican, momacki pravi rekao bih xD

9. sta cu kad ne volim velika kola

pa mala kola valjda :)

od tih malih, recimo da najlepsi audi a1 po meni.
    mada imas sad gomilu ovih krosovera koji od spolja kao izgledaju kao neki suv a generalno su mali automobili.

10. Ne mozes mu preporucivati audi a1, vidis da gleda po 5-7k eura, nije isti cjenovni rang

11. Astra opc ili kako vec sto ima jedan trouglasti auspuh na sredin
    To gledaj
    Prave teretni program Man tipa kamione pravi automatice za kiperaj i teška uslove
    Identičan menjač samo umesto ručice u kabini da ti šaltuješ napravili da polugu gura vazduh i eto automatika
    Ista lemela imaš plus minus imaš d večna stvar jebeno

12. Golf 6 nek uzme s troja vrata

13. Breru nek uzme brrr

14. Pez ovde godinama pokazuje solidno neznanje o autima, sto me cudi za nekog ko je sa 18 godina uvozio aute iz Holandije sa drugarima.

15. GTD
    Da, vozim automatik zato sto lijeva nije u funciji haha. To ti je pricao djed-pasenog ratni invalid inace, da li sam pogodio?
    Miki, da li si svjesan da vozac kao fizicko lice boga nema da presalta brzinu prije nego eto dsg? Sto opet malo mladje je od djeda-pasenoga, ima ga golf 15 godina star.
    Da li si svjesan da danas mercedes ima automatik od 9 brzina, leksus od 10 ako ne grijesim. Samim tim motor radi cesce na optimalnim obrtajima. Samim tim potrosnja manja je nego kod manuelca, eto usput receno.

Jok, istina, jurio sam automatika zbog ćaleta, operisan je i nije mu zgodno da vozi manuelni, ali 90% automatika koje sam video do 3k evra su preterane drešine (sa sve ekipom tipa w210, a6, pasat itd), da li nisu održavali menjače ili je nešto drugo, ne znam.

E sad, ne pričam ja o tehnici prenosa brzina, svakako dobri su, mada nemam baš poverenja u francuske automatike. Imam u firmi 4 komada, vozim po neki svaki dan, zavisi kako koji zapadne. Nisu loši ali cimkaju pri svakom šaltanju (nisu dsg nego je valjda egc), a i vidim po papirima da nisu baš ni povoljni za održavanje (na neku foru je zamenja ulja, filtera i nekog još kurca 600+ eura) i na jednom je rađeno nešto oko hidrobloka - 1400 eura.

Jeste u principu bolje, naročito ako voziš mečku ili neki premijum, ali jbg. Za ostale ne mogu da potvrdim da su mi bolji izbor u odnosu na manuelni.

16. Miki ne obracaj paznju, kupuj sta se tebi kupuje, a ne sta je popularno u crnoj gori

17. Miki, ne znam ko je pominjao auta od 3 hiljade i zasto bih uopste o njima pricao?
    To 600 eura da li je redovno odrzavanje ili kvar? Pitam jer sam za dsg igrom slucaja u Njemackoj kupio sve original potrebno za servis mjenjaca redovni, sto me je kostalo nedje oko 120 eura. Moguce da su na zapadu ruke jos toliko, jer ne moze raditi bilo ko.
    Kad pogledam koliki je interval zamjene istog tog ulja i filtera, doduse i u manuelnom se mijenja ulje, manje kosta i duzi interval je, ali opet na kraju razlika mi je smijesna da odustanem od automatika zbog odrzavanja.

18. Crna limuzina njemackog premium proizvodjaca audi ag

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.