Automobilizam

1. uci se covek dok je ziv. dobro je to

2. kakav je fica 500 generalno?

bez macho vukajlijaskih fora kao zensko auto....pezosu ne treba tenk da bi se osecao kao muskarac

3. Nemas pojma celte poyyy

4. i jel mogu na njega da se namontiraju vece felne, da nije ovako ko tockovi od rolera

5. Da Boh, vilijams. Limitirana serija, svaki je imao redni broj svoj na plocicu onu zlatnu

6. nemam pojma al pamtim dobro. sledeci put cu da ti okacim skrinsot kad za jedno 5-6 god sednes u hibrida pa napises "hibridi jedno 1000 puta startniji sig, dizelasi za seljake", a onda posle "cisto auto na struju dominira" kad ti neki rodjak da da sednes u teslu nekad (ili sta god bilo tad aproved, mercedes/audi na struju)

7. Nemas pojma celte poyyy

8. kakav je fica 500 generalno?

kao auto koji iznajmis u italiji da vozis jer kao fensi malo, za italijanske ulice, uklapa se u atmosferu i sve i onda ga vratis na kraju

9. Daj pezos kakav ti i fiat 500

10. Kapiram ovo, kao mi zaostali, kasimo za Svajcarskom, zajebali smo se sto nijesmo gastarbajteri.
    Isto kao price kako ni ne moze da se registruje odje, skupa struja itd, evo tesla s se u Tivat jebeni vozi god i jace i to u rent a car.

11. Gledaj kakvu Tigru brt

12. Haha sta je to cudno za crnogorce

13. ne gtd, ne prozivam sve, daleko od toga.
    samo i iskljucivo tebe, a i to te ne prozivam nesto, nego sam ti okacio sta si ti pisao

14. A sad kapiram kao ja zaostao, nijesam vozio hibride na koje celt svrsava. A vozio sam ih dok je on drao guzicu na biciklu po evropama haha

15. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13190359/fiat-500-abarth

ili ovaj je vrh, pre bi vozio ovo nego nekog obicnog pasata b7 samo zato jer je VELIKI

16. nije u tome poenta gtd, nisi zaostao i ne pricam ti to. poenta je u tome da za najblesavije stvari, ono sto je tvoje mora da bude naj, a ono sto nije tvoje mora da bude govno da bi ono sto je tvoje upadljivo bilo najbolje. a stvari se menjaju.

17. i nikako da shvatis da nikad nisam ni mislio da sam bolji od tebe, nego se zajebavam samo kad ti mislis da si bolji od nekoga (obicno mene), a realnost je da je merenje kurca automobilima ili poznavanjem automobila jedna od blesavijih stvari na svetu, jer moze i ovo i ono da bude i govno i dobro

18. Pez nemoj fiata uzimati. Ko je iole musko, iole ljubitelj muske voznje, iole voli automobile, ne treba da vozi fiata premrtvog. Ako si lik kome treba auto da bi ga prevezao od tacke a do tacke b onda uzmi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.