Imam jedan uži krug drugara i dogovaramo se da svi uzmemo one matore XC90 2003. godište. Ulazimo u godine i već testosteron opada pa hoćemo da dižemo samopouzdanje kad se pojavi nas 5 sa 5 tvrđava i parkiramo pred noćni klub, uključimo autotjun, diže se prašina.
jedna onako, ok riba rekla mi danas da mi je auto super, FORD STILLO.
a ja kaem, e pa lutko auto je dizelaš, a ja sam normalan hahahaha. ne, nisam to rekao nego ej curo, ovo je ford fokus, a ne fijat stilo. A da daa, tto sam mislila. baš je sladak.
?
a dalje šta se desilo ostaće vam misterija jbg
Istina jbg, na ime kupca voze ih dok ih ne prodaju, prvi ja.
Ko poslije uvoza registruje i tablice ceka, papir u sup podigne i vozi bez njih, doduse ne smije van drzave
Dacie ne racunam, kraj njih nisam ni prolazio ali vjerovatno su bolje od ova dva krsa
Imam jedan uži krug drugara i dogovaramo se da svi uzmemo one matore XC90 2003. godište. Ulazimo u godine i već testosteron opada pa hoćemo da dižemo samopouzdanje kad se pojavi nas 5 sa 5 tvrđava i parkiramo pred noćni klub, uključimo autotjun, diže se prašina.
I tako u nedogled..
jedna onako, ok riba rekla mi danas da mi je auto super, FORD STILLO.
a ja kaem, e pa lutko auto je dizelaš, a ja sam normalan hahahaha. ne, nisam to rekao nego ej curo, ovo je ford fokus, a ne fijat stilo. A da daa, tto sam mislila. baš je sladak.
?
a dalje šta se desilo ostaće vam misterija jbg
Ali najjace Tilmo kao taksijima jer je pijan. Prosli put pasat, sad fijat i po citav ekran utisaka o njima xD
Akcija sad za auta bez tablica, na ime kupca, na colke koje su istekle. Presreta policija po gradu cim vidi i iskljucuje
Tako i treba
Istina jbg, na ime kupca voze ih dok ih ne prodaju, prvi ja.
Ko poslije uvoza registruje i tablice ceka, papir u sup podigne i vozi bez njih, doduse ne smije van drzave
da vas pitam ovdje. novi fiat tipo ovaj sto se reklamira puno vidim da se prodaje za nesto vise od 10k eura. valja li to sta?
Odlično AUTO
Brate bukvalno smo ga na prethodnoj stranici popljuvali kako je najoskudnije opremljeno auto u historiji
Istoriji*
History = Historija :)
Ti si neki englez jeli
Kad pročitam Historija setim se Zukurlića odma
Jesam
muftija <3
Sa 3 X5 na kojima na zadnjem staklu piše Mufty ahhaha gospodin
Ne mogu da promjenim avatar, sad bih stavio njegovu fotku sa crnim cvikerima
Neka, lepša ti je ta
sad procitah ovaj tilmov post.