Prijava

Pih, kad nema GTD-a, nema ni aktivnosti ovde....

GTD izlazis li na proteste dole po CG? Izjasni se

Ide Golfom garant, ne daj Bože da stoji ili hoda na protestima :-)

Jeste, svi na ulice radi finansijskog interesa popova, nije im dovoljno para jbg. A kad su zabranili pusenje u restoranima i rad nedjeljom niko se ziv nije cuo. Picke malene.

Poseban pozdrav mom prijatelju Gtdu

Otpozdrav za brata Bohora!

Izadji na ulicu radi svetinja, pusti automobilizam sad

Kako mislis radi svetinja, pio sam danas sporije kapiram

Dragi vukajlijaši, imam jedan manji problem, pa bih voleo da se neko javi ko bi mogao da mi pomogne. Na ovoj sam temi jer se radi o automobilu.
Dakle, problem je sledeći:

Čuknuo sam kolegi auto (Alfa Romeo 147, standardna svetlo siva boja, jebem li ga kako vi tu boju zovete) i nije neka velika šteta, ali bi mi trebale informacije od vas gde bih mogao da nađem ili kome da se obratim za haubu i prednja oba krila, pa na kraju kome to i da ostavim za nameštanje, a da relativno dobro prođem. Incident se desio pre nešto manje od dve nedelje, a ja nisam bio finansijski u mogućnosti to da sredim, sad se snalazim jer je kolega već nestrpljiv, pa je poprilično hitno. Bilo bi dobro da to mogu sve da obavim u Beogradu, ili eventualno neki uži krug. Ako iko može da mi pomogne, neka mi piše u inbox jer ne verujem da ću se setiti da pogledam ovde jer sam u haosu zbog još par stvari. Hvala unapred.

Govna vukajlijaška. Sve vas nabijem na kurac.

Имам дилему око куповине. Мерцедес 124 3.0е или бмв е46 330и? Предност и мане? У обзир долази и неко слично ауто? Дакле задњи погон, лимунзина, бензинац, већа кубикажа, до 5000 евра.

Тј седан не лимунзина.

Имам дилему око куповине. Мерцедес 124 3.0е или бмв е46 330и? Предност и мане? У обзир долази и неко слично ауто? Дакле задњи погон, лимунзина, бензинац, већа кубикажа, до 5000 евра.

https://www.kurir.rs/data/images/2016/06/17/16/931157_manda-topuzovic-biznismen_ls.jpg

Za 5000 eura uzmeš i W124 i E46 i još ti ostane da ih registruješ....

Pa w124 za 3000 - 4000 se može naći, e46 oko 5000 koliko vidim na oglasima. W124 verovatnija opcija, registracija oko 600 eura i uložiti 1000 da se sredi malo.

I serija, šta očekuješ. I to je 2020 pogledaj i8 izašao vajkad

Mogla je ljepse da se obuce za ovakvu priliku, da ne kazem minic
I kacket u zatvorenoj prostoriji, dajte molim vas...