Automobilizam

1. Još samo 2 litra rakije domaće fali x)

2. Vjerovatno ležaj nije preko 50 eura. Možda 35...

mnogo bre, ja mislio to jeftinije.

3. Glavni deo pripreme auta za zimu :)

Дашта него главни, нећемо га пуно ни терати, али и кад нам затреба, да нас не изда успут.

Е да, треба лер да се подеси пред ладније време, прошле зиме заборавили ми то, једва смо се одвезли до града и натраг.

4. Vule, mislim da se tako za Eskorta kreće, ranije je bar bio...

Ja ne stavljam karton na 'ladnjak, ali bogami kad ga palim pogušim ljude u radijusu od 100 metara.
    http://www.youtube.com/watch?v=bBHjJRxQpk0

5. (Скочко, фала на изразу, синоћ баш кум и ја читали наглас и коментарисали твоја упутства)

Was?

6. Još samo 2 litra rakije domaće fali x)

Док смо имали Џету, саспе ћале ракије домаће која му је лошије испала у онај резервар за прање. Зауставља га саобраћајна, а оно сараунд јабуковача на километар, дају му дрегер- нула. А пандур невера. Добро се још нису сагнули испод кола да провере ауспух који је био везан колосплетом жица

7. U Njemačkoj ti možeš vratiti kilometražu, ali ako kupac dokaže da je vraćana ide kazna.

8. HEMI Cuda Pezose... Neje lošo...

9. Aj mi objasnite one oznake na golfovima, BON JOVI, RABBIT, KEMAL MALOVČIĆ, DEEP PURPLE i slično

10. ubija kako je dobar....još tako crn, prejeben..

11. VW je bio sponzor grupama Bon Jovi, Europe itd. kad su pjevali po Evropi, pa je nalijepio dodatno te nazive.

12. A i golfa u americi zovu rabbit.

Mene zanima cemu sluzi ovi kablici na haubi ove CUDE? Vidjao sam to ponegde ali nikako da provalim cemu sluzi.

13. Koji kablići?

EDIT:
    Sad vidim. Vjerovatno da Amerikanci podignu lakše haubu lolo

14. Oštro oko imaš, ja sad prvi put vidim te kabliće...

15. Ili su možda nekakvi osigurači da se ne otvori u vožnji...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.